Are you the only one lost in the millions?
Or are you my grain of sand that's blowing in the wind?

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.Share | 
 

 Leírás és szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Főadmin
Szorgalom pontok :
0

TémanyitásTárgy: Leírás és szabályzat   Pént. Aug. 31, 2018 11:23 pm

Fontos tudnivalók

A fórum funkciója
Az oldal ötlete akkor pattant ki a fejemből, mikor a facebook bemondta az unalmast. Közölte a felhasználókkal, hogy ezentúl bármely hungarianforum.com-os oldal hirdetése azonnali tiltásra kerül. Ez pedig a hufórumos brigádnak, ha azt vesszük, hatalmas érvágás - nem tud hol és hogyan hirdetni. Persze, akadnak módszerek a reklámozásra: oldal fotózás, szöveg mellékelés, vagy kipontozott linkek, ezzel a felhasználót arra sarkallva, hogy némi kitöltögetős játékban vegyen részt, mielőtt rápillanthatna a keresettre, vagy esetleg ott van egy fórum mentő oldal, amely véleményem szerint hatalmas ötlet volt - mégis úgy döntöttem, hogy összerakok egy hirdetős oldalt. Nem csak hungarianforumosoknak. Szeretném némileg egy oldalra terelni a szerepjátékosokat, ahol kedvükre hirdethetnek, bizonyos szabályokkal karöltve. Viszont, nem hiszem, hogy ez túlontúl bonyolult volna.

Hogyan hirdethetek?
A legelső és legfontosabb dolog, hogy megnézd, az adott oldal, ahol a keresetted található, megtalálható-e már a mi kis adatbázisunkban. A szerepjátékos oldalak három kategóriába vannak sorolva: fantasy, adaptáció és real life. Nézz körül! Amennyiben az adott oldalt nem találod a fent levők közt, először hozd el magának az oldalnak a hirdetését és hozz létre egy topicot. Ez az első lépés. Cserébe vidd el a mi hirdetésünket is amoda, hiszen ez úgy fair!
Ezután jöhet a Te hirdetésed, melyhez egy karakterlap mintát biztosít az oldal. Nem kötelező, de ajánlott a használata, hiszen minden lényeges információt tartalmaz a sablon. Ugye, nem is olyan bonyolult ez?

Regisztráció
Még a fentebbi pontba szúrhattam volna ezt be, de mégis inkább most teszem meg. Nem kötelező regisztrálni, azonban ajánlott, hiszen a hirdetésedet képes vagy módosítani, amennyiben tagja vagy az oldal felhasználóinak. Ezen felül a profil is bővelkedik információkban, melyeket kitöltve talán még többen úgymond egymásra találhattok - kis közösség építés is a célom, titkon.

Milyen gyakorisággal hirdethetek és mennyit?
Az, hogy milyen gyakorisággal jössz az oldalra hirdetni, az csakis rajtad áll, ahogyan a mennyiség is - egészen addig, amíg nem ugyan azt a karaktert hirdeted naponta 100x. A szabály az, hogy egy karakter hirdetést egyetlen egyszer adhatsz fel. Hiszen felesleges lenne, hogy egy topic alatt ott legyen 20x egymás után ugyan az a keresett, nem igaz?
Azonban az oldal chatjében bármikor felhívható a keresettre a figyelem - linkkel együtt is akár, ha úgy szeretnéd.

Gazdára talált a keresettem!
Ha ez így van, akkor az oldal admingárdája együtt örül veled! S nincs más dolgod, mint jelezni felénk ezt az információt, hogy az oldal adatbázisából töröljük a hirdetésed. Ezt ebben a topicban teheted meg: kattints.

Kiemelt partnerek
Kategóriánként 5-5 hely áll a rendelkezésetekre - ide bárki kikerülhet, aki felveszi velünk a kapcsolatot, s aki szintén kirak minket az oldalára, kiemelt partnerként. Ez egyfajta hirdetés, figyelemfelhívás mások számára. Mindenképpen előnyt jelent mindkét fél számára.
Ha szeretnél a kiemelt partnerünk lenni, jelezd az alábbi topicban: kattints.

Kérdésem lenne még - hol tehetem fel?
Ha további kérdésed akadna, felteheted a chatben, vagy amennyiben regisztrált tagja vagy az oldalnak, írj a főadminra: privát üzenet

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind-the-mask.hungarianforum.com
 

Leírás és szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind the Mask :: We are the users :: Bevezetés-
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
^
ˇ