Are you the only one lost in the millions?
Or are you my grain of sand that's blowing in the wind?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Diaries FRPG

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Főadmin
Szorgalom pontok :
0

TémanyitásTárgy: Diaries FRPG   Kedd Szept. 04, 2018 11:32 pm

supernatural
warzone


bubbling
ordinary

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind-the-mask.hungarianforum.com

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0

TémanyitásTárgy: Re: Diaries FRPG   Szer. Szept. 05, 2018 2:13 pm


Ő az egyik legeslegfontosabb keresettem.  I love you Nem egyszerű karakter, viszont remélem, hogy nem túlságosan ijesztő, mivel nagyon megbecsülnénk őt, userként hatalmas szeretetbombát zúdítanék a nyakába.  Embarassed Ha a természetfeletti szál nem tetszik, akkor nyugodtan khagyhatjuk, hiszen a kapcsolat miatt lenne rá szükségem.

Celine Charpentier
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
Anya
Születési hely, dátum:
New Orleans, 52 évvel ezelőtt (na jó, 50-ben is kiegyezhetünk)
Faj:
vérfarkas (vagy nem)
Beállítottság:
hetero
Ki várja?
A lányaid, Faye és Hannah, a vejed, Kevin és az öcséd, Frank. Meg úgy nagyjából New Orleans városa.
Play by:
Cate Blanchett

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Én örülnék a legjobban, ha úton-útfélen azzal dicsekedhetnék, milyen jó kapcsolatunk van! Igaz, együtt jártunk vásárolni, megtanítottál főzni és minden karácsony előtti este sütit sütöttünk, de sajnos hozzá kell tennem, hogy egy maximalista hajcsár simán elbújhatna mögötted. Az a nő vagy, akit mindenki irigyel: tökéletes, mindig tip-top, az összes hajszálad a helyén, jeget olvasztó ezer wattos mosollyal villogsz és mindenben helyt állsz, amibe belekezdesz, sőt, a legjobb vagy benne! Mióta az eszemet tudom olyan akarok lenni, mint te, ám mivel folyamatosan azt éreztetted velem, hogy soha nem leszek elég jó, inkább elengedtem a rád hasonlítás vágyát és csak a szívem mélyén fájlalom, hogy képtelen vagyok megfelelni neked.
Folyamatosan pörögsz, teszed a dolgod, sőt, abban is intézkedsz, amit nem neked kellene megcsinálnod. Akkor is megszólalsz, ha nem kérik a véleményedet, viszont azoknak, akik nem ismernek eléggé túlságosan tündéri vagy ahhoz, hogy a segítő szándékodat kötekedésnek vegyék. Egyébként felettébb szarkasztikus vagy. Az emberek nagyon sokáig szeretnek, aztán rájönnek, hogy jobb veled nem ujjat húzni, mert akkor is érvényesíted az akaratodat, ha másoknak nem tetszik az álláspontod. A meghunyászkodás nem a te stílusod, soha nem vallanád be, hogy azért öltöd magadra a magabiztosság megtörhetetlen álcáját, mert egy bizonytalan kislány lakozik benned, aki szeretne megfelelni, szuper lenni a saját élete vezetésében és leginkább abban bizonytalan, hogy megadta-e a tőle telhető legtöbbet a gyerekeinek és jó anya volt-e.
Mai napig bízom benne, hogy ugyanúgy szeretsz minket, csak Hannah természete kedvesebb, egyszerűbb és nem annyira a tiédhez hasonló, mint az enyém, ezért könnyebb kifejezned neki az érzéseidet. Vérgérvényben, szereted a családodat, csak néha nem tudod jól kimutatni: amikor mégis, akkor legtöbbször lecsapok a lehetőségre és örülök annak, hogy végre együtt tölthetünk egy kis időt, aztán ismét csalódok egy kicsit, tehát a kapcsolatunk egy lépés előre, három hátra. A testvéremmel nagyon szép gyerekkorunk volt, mindent megkaptunk, foglalkoztál is velünk, csak... másképpen. Hannah volt a babád, a kincsed, míg én, az elsőszülötted, a tökéletességed igényének prototípusa. Valljuk be, az utóbbi szerepbe bele lehet fáradni.
Hogy miért jöttél vissza? Egy baleset következtében majdnem egy éve váltottad ki az átkodat: az iskolád közelében egy kereszteződésben hirtelen lelépett a járdáról az egyik tanítványod és hiába tapostál a fékbe, Grace belehalt a sérüléseibe. Kezdesz hozzászokni az átváltozásokhoz, de azt is pontosan tudod, hogy ezt a létformát nem neked találták ki. Apát New York-ban hagytad, Hannah biztatására jöttél vissza New Orleans-ba és reméled, hogy nem teszem ki azonnal a szűrödet és segítünk neked. (Opcionális)

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Diaries FRPG   Szer. Szept. 05, 2018 8:00 pm


Ő a legfontosabb keresettem, nagyon várom a legjobb barátnőmet és egyben lakótársamat. A karakterem fejlődésének szempontjából is elengedhetetlen lenne a karakter. Userként nagyon sok szeretetet kapna tőlem, amellett pedig temérdek le nem írt ötletem van.  I love you

Angelina
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
Angie, bestie
Születési hely, dátum:
ide
Faj:
Animágus / Tündér
Beállítottság:
hetero
Ki várja?
Egyenlőre csak én, de nagyon.
Play by:
Beth Behrs

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

A legjobb barátnőm vagy, mintha a testvérem lennél. Különleges kötelék van közöttünk az első pillanattól kezdve.  Bármire képes vagyok érted, te is ugyan így vagy ezzel,  talán néha a lehetetlent is megpróbáljuk egymásért. A barátságunk elég frissnek mondható, de ez nem számít, hiszen hamar megtaláltuk a közös hangot. Még Mystic Falls-ban futottunk össze véletlenül, azóta elválaszthatatlanok vagyunk.
Olyan vagy akár egy földre szállt angyal vagy egy édes kis tündér, maga a jóság, rólad senki sem feltételezne semmi rosszat.
Nem tudom eddig mivel foglalkoztál, de felajánlottam neked, hogy gyere velem New York-ba, legyél a lakótársam. Te kapva-kaptál az alkalmon, hiszen még sosem hagytad el a poros kisvárost.
- Ha animágus lesz; Egy kötést hoztam létre kettőnk között, persze erről te is tudsz, hiszen nincs ellenedre az, hogy megosszuk egymással az érzéseidet.  Te vagy a szemem és a fülem mindenfelé, a segítségeddel keresem azt a személyt, aki feltúrta a lakásomat.
- Ha tündér lesz; A mentorod segített neked mindenben, hogy felfedezd mekkora erővel is rendelkezel valójában, de egy baleset folytán megölted őt és teljesen magadra maradtál, összeomlottál, azóta nincs értelme az életednek. A szárnyaidat már leszakítottad... Segítettem neked újra megtalálni önmagadat, amiért cserébe te megosztod velem az édes véredet, ami a vámpírénemet annyira vonzotta.  A megállapodásunk szerint éppen csak annyit adsz, hogy mindkettőnknek jó legyen.

A fent írtakon kívül semmit sem akarok megszabni.  Tied a választás lehetősége, hogy melyik fajba akarsz tartozni.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Moderátor
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
7 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :
silhouette frpg
diaries frpg
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
mindkét nemet szívesen formálom meg
Multis vagy? :
naná!Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Diaries FRPG   Pént. Szept. 28, 2018 11:52 pm

gyógyírmániás bolgár rosszfiú

Először is szeretném leszögezni, hogy Katherine Pierce a hirdető(aki jelenleg emberként, a gyógyírrel a vérében szaladgál), csak hogy tudd, mire vállalkozol! Razz
Egy igazi vagány rosszfiút képzelek el, ha a karakterre gondolok, aki természetesen a vámpírlét miatt vált ilyenné, a túlélés érdekében, ahogy Katherine is. Mindenképpen szeretném, ha ez lenne az eredeti neve, viszont más néven is beregisztrálható, ha esetleg valami amerikai csengést szeretnél, hiszen Katherine is korszerűsítette a nevét Wink
Mást nem kívánok megszabni, a múltja többi része, a jelenlegi élete, valamint az átváltozás körülményei is teljes mértékben a megalkotóra vannak bízva. Siess! <3  

Nikolai Ivanov
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
Nik, vagy bármi más(mivel a név is korszerűsíthető)
Születési hely, dátum:
1700-as évek(min. 250 év)
Faj:
vámpír
Beállítottság:
heteró
Ki várja?
a pokol
éééén - siess nagyon! *-*
Play by:
Brett Dalton

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Bulgáriában születtél, ahogyan annak idején én is, csak épp te még nálam is szerencsétlenebbül jártál. Fertőző tüdőtuberkulózisban szenvedtél, ami akkoriban egyet jelentett a halállal. A családod hamar lemondott rólad, de a nővéred a kezébe vette az irányítást. Addig kutatott, míg rá nem lelt valakire, aki kigyógyult ebből a borzalmas betegségből. Először nem akart hinni a fülének, mikor az ismeretlen férfi elárulta a titkát: vámpír, s ahhoz hogy meggyógyuljon, tulajdonképpen meg kellett halnia. A testvéred viszont nem állt készen arra, hogy elveszítsen téged, s mivel nem volt más opció, rávette az idegent, hogy változtasson át téged, hiszen bármi jobb lehet a halálnál. Kaptál a véréből, megölt, majd mikor magadhoz tértél, s végre elhitted a nővéred "meséjét", elhatároztad, hogy nem táplákozol.
Mégis vámpírrá váltál, de gyűlölöd, a mai napig, ámbár megpróbáltál alkalmazkodni, elfogadni önmagad, s ez többé-kevésbé sikerült is. Néhány héttel ezelőtt halottál a gyógyr létezéséről, hogy aztán kiderüljön; valaki már bevette, és jelenleg is emberként, gyógyírrel a vérében éldegél vígan. A fejedbe vetted, hogy megkaparintod magadnak, akkor is, ha ahhoz szárazra kell szívnod, és elvenned az életem. De jobb ha felkötöd a gatyád, nem találkoztál még hozzám hasonló emberrel!

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Diaries FRPG   

Vissza az elejére Go down
 

Diaries FRPG

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind the Mask :: Our World :: Adaptáció-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ