Are you the only one lost in the millions?
Or are you my grain of sand that's blowing in the wind?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Hell or Heaven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Főadmin
Szorgalom pontok :
0

TémanyitásTárgy: Hell or Heaven   Kedd Szept. 04, 2018 11:58 pm
Hell Or Heaven
CAELO VEL IN INFERNO
 

Egy rég elfeledettnek hitt faj most kiszabadult. Az alkuból fogant gyermekek elpusztítanak mindent, ami útjukba áll. A világot újra ellepik a leviatánok, akik nevének az említését is megtiltotta Isten, olyan borzalmasak.

A 27 éve történteket megélő halandók szinte már el is felejtették, milyen szembesülni a pusztítással, egy olyan erővel, amellyel nem szállhatnak harcba. Sokan ebbe a világba születtek, angyalok uralta és démonok fertőzte koszfészekbe, amelyben az emberiség mégis talpon maradt és viszonylagos békével vette körbe magát.
Ám egy verőfényes kora délutánon iszonyattal teli emlékeztetőt kaptak arról, többé már nem ringathatják magukat az érintetlenség ábrándjába…
Az épületek zömét romba döntő, tüzeket és halált hozó sorscsapás egy nap alatt vonult át a városon, pusztítást és kétségbeesést hagyva maga után. Csakhogy itt még nem ért véget a lakosság megpróbáltatása. A következő napon sűrű, fekete füstgomolyag járta be az utcákat, lesett be a megmaradt házak ablakain, aztán, amilyen némán végighaladt a városon, olyan békés csendben is andalgott tova megpróbált falain kívülre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind-the-mask.hungarianforum.com

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Szer. Szept. 05, 2018 7:18 pm


Ő a legfontosabb keresettem!  I love you Nagyon megbescsülném őt, userként pedig mérhetetlen szeretettel és ötletekkel halmoznám el.

Shekinah
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
kislányom, hercegnőm, első gyermek
Születési hely, dátum:
Mai egyiptom területén, teremtés utáni időkben
Faj:
Démon
Beállítottság:
rád bízva
Ki várja?
Egyenlőre én (ha megjön az angyali nevelőapád, tuti ő is várni fog)
Play by:
Darya Goncharova/ Jessica de Gouw / Alice Kelson

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Drága kislányom!
Emlékszem a napra, mikor megszöktem a paradicsomból, le földre, hogy ott új életet kezdhessek, férjem hisztijeitől mentesen. De arra nem számítottam, hogy bennem is növekedni kezdett egy új élet. Te voltál az kicsikém, az egyetlen, aki odafennt fogant. Igen Ádám gyermeke vagy, így az elsőszülött. Gyűlöltem őt, amiért sosem értett meg, mindent el akartam pusztítani magamban, ami hozzá kötött. Kivéve téged, egy csoda voltál számomra, amit az életem árán is óvtam. Te voltál az egyetlen gyermekem, aki emberi testet öltött, a többiek torzszülöttek voltak. Gyönyörű kislány, akit jósággal ruháztam fel, neveltelek és megtanítottalak mindenre, amit tudtam. Az évek lassan teltek, mi pedig vándoroltunk, nehogy ránk bukkanjanak. De egy hibát vétettem és megtaláltak. Talán négy esztendős lehettél, mikor arra kértelek bújj el, nem tudhatnak a létezésedről. Ostoba, makacs nő voltam már akkor is, megtagadtam a parancsot, így a szemem láttára mészárolták le gyermekeimet. Teljesen összetörtem, magatehetetlenül rogytam a földre, tudtam téged is megtalálnak és kivégeznek. Legalábbis én azt hittem egész életemben.
Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna! Az egyik angyal megszánhatott, látva benned azt a temérdek fényt. Így magához vett és titokban nevelt, azt hazudva neked, hogy anyád meghalt. Fiatal nővé cseperedtél, de nem tudtad elnyomni magadban, azt aki vagy, nevelőd bárhogy próbált a jó útra terelni. Éppen olyan makacs, csökönyös nő mint az anyád, magadban hordozod az én tulajdonságaimat, akár a tükörképem is lehetnél. Valahogy megtudtad, hogy életben vagyok és immár démonként töltöm vígan a napjaimat a pokol bugyraiban. Alkut kötöttél egy démonnagyúrral, eladtad a lelked, hogy te is olyanná válhass, mint én. Mikor már benépesedett a föld, letelepedtél a virágzó Egyiptomban, erőt akartál gyűjteni mielőtt találkoznál velem. A csábítás mestere vagy, sikamlós és hűvös, úgy  mozogsz akár egy kígyó. Tökéletes méregkeverő voltál/vagy, amihez a skorpiók, kígyók mérgét használtad fel, majd jó pénzért eladtad őket. Persze mások is próbálkoztak a mérgek keverésével, de mindegyiken túl tettél, percre pontosan megtudtad határozni egy-egy ember halálát attól függően, hogy mennyi méreg jut a szervezetükbe. Az emberek egy idő után tisztelni, imádni kezdtek. Mafdet - kígyók, skorpiók - istennő reinkarnációjának tekintettek és istenítettek, te voltál a mindenük.  
Épphogy betetted a lábad a Pokol kapuján, mikor kivetett minden démont. Talán nyomozásba kezdtél, hogy újra rám találj? Fogalmam sincs, ahogy arról sem mi történt veled. Csupán meséket hallottam egy démonnőről, aki kiköpött másom és a lányomnak mondja magát. Képtelen voltam hinni nekik. Egészen addig, míg meg nem jelentél nálam. Tombolt benned a düh, harag az irányomba. Szent meggyőződésed - hála az angyali nevelődnek -, hogy elhagytalak akkor... Szeretnék mindent elölről kezdeni és az édesanyád lenni, mint egykor. De mondd mégis hogyan tehetném, mikor gyűlölsz és megvetsz?  

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Szer. Szept. 05, 2018 7:34 pm


Nagyon fontos számomra a karakter, hiszen ahogy az életben mindenkinek szüksége van ellenségekre, így a játéktéren is jól jönne egy. Kissé komplex a karakter, remélem ez senkit se tántorít el. Smile

Karakter neve
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
ide
Születési hely, dátum:
Menny, teremtés után
Faj:
Harcos angyal
Rang:
Szerafim
Beállítottság:
ide
Ki várja?
Én mindenképp várom őt, lehet mások is örülnek majd neked. (Ha esetleg a neveltlányod megérkezik ő mindenképp)
Play by:
Hugh Jackman

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

 "A gyűlölet fényesebben ragyog bármilyen tűznél, és mélyebbre vág bármely kardnál."
Shekinah: 4 éves koromig édesanyámmal utazgattam, akkor még nem is tudtam róla, hogy menekülünk, ahogy kész rejtély volt számomra a szituáció is, amiben találtam magamat, amikor megérkeztél a rejtekhelyemre. A kardod véráztatta volt, mégis, amint megláttál egyszeriben szeretet töltött el. Érezted, hogy én más vagyok, mint a többi gyermek, bennem volt fény, ártatlanság és jámborság. Akkor még elhitetted velem, hogy anyám halott, annyi vér és tetem között nem tudtam megállapítani, a rejtekhelyem pedig mindent eltakart előlem, így még azt is elhitettem, hogy megmenteni jöttél. Ezek után pedig az apám lettél, neveltél, lent a Földön, a Mennyekbe sohasem vittél fel, csak meséltél róla. Viszont, kamaszkoromra minden tisztázódott előttem, hallottam, amint más angyaltársaiddal beszéltetek anyám üldözéséről és elrablásomról, valamint, hogy Isten színe elé kellene állítanotok végre. Pár napra rá elém is álltál a tervvel, de addigra én már összepakoltam és egy hatalmas vitát kerekítve az egészből, magam mögött hagytalak. Menekültem és rejtőzködtem előled, miközben anyám után kutattam. Még akkor sem adtad fel, amikor démonná változtam. A mai napig a nyomomban vagy, de már nem tudom miért, eddig visszacsalogatni szerettél volna, de így már lehet megölni szeretnél?

Lilith: A Földre érkezésem után sokáig menekültem az angyalok elől, de egy hibát vétettem és rám találtatok. Isten téged és a csapatodat küldött, hogy vigyetek vissza a paradicsomba Ádám mellé, ahol Isten szerint a helyem volt. Először szép szóval próbáltál rá venni, de nem jártál sikerrel. Az Úrtól azt a parancsot kaptad, ha nem megyek végezettek velem és az ivadékaimmal. Te csak parancsot teljesítettél, amikor sorra ölted le a gyermekeimet, míg én a porban feküdtem magatehetetlenül és összetörten. Valahogy mégis sikerült megszöknöm előletek egyenesen a pokolba, Lucifer adott számomra menedéket. Szentül meg vagyok róla győződve, hogy az én egyetlen, gyönyörű lányommal is végeztél. Ezért mérhetetlenül gyűlöllek és megvetlek, az ellenségeim listáján te vagy első helyen Isten után természetesen. Ha legközelebb találkozunk biztos az életedre fogok törni.

Gyermekeim megölése óta a Földön élsz, egyik arkhoz sem húzol, inkább Shekinah a mindened, akinek a nyomában vagy folyton.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
10-11 év
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
fantasy
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
vegyes
Multis vagy? :
igen

Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Vas. Szept. 09, 2018 5:19 pm


Legjobb barátom - ha a fejlövést megbocsájtom - és egyben bajtársam, az időutazó seriff, akinek érkezését csupa kérdőjel, miértek és hogyanok övezik, ugyanakkor rengeteg kalandot ígér, a jelenlegi világgal való megismerkedés és az életünkért történő futás sem lesz az utolsók között.
Lesz itt minden, mint a kettő és fél órás mozifilmekben  Very Happy  

Samuel Colbert
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
Seriff, Sam
Születési hely, dátum:
Amerika, 1827 (hónap, nap választható)
Faj:
Ember (később Vadász, előfordulhat hogy Ruben átad neki néminemű mágiát)
Beállítottság:
Megalkotóra bízva
További adat, amit te adsz meg:
Családi állapota választható
Ki várja?
Ruben, a bolondos leviatán
Play by:
Matthew McConaughey

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Amikor először megláttalak, annyit tudtam mondani csak, hogy: 'Váo!'
No persze nem a barna fürtjeidtől és rémült kék szemeidtől akadt bennem a levegő a nagy ámulat közepette, hanem attól, ahogyan parádésan, mindenkire fegyvert fogva üvöltöztél az utca közepén, ahol egyik pillanatról a másikra csak úgy megjelentél és erős tájszólással követelted, hogy mondja meg valaki, hogy hol vagy, mi történt - 'Ki űzi velem ezt az ördögi tréfát?!' - és egyáltalán milyen évet írunk. Az időutazó seriff. Bizony, ez vagy te. Az 1800-as években egy kisvárosban, mint a rend fáradhatatlan őre lóháton tengetted mindennapjaidat, számodra a rossz nem volt több egy bankrablónál, a jó nem volt több a tisztességes farmereknél és polgároknál, a kedvenc borbélyodról nem beszélve, aki mindig tökéletesen ugyanolyanra vágta le a hajad, amióta munkába álltál, a csúf pedig... nos... szerintem az én leszek. De hogyan is kerültél egy koszos, poros, lassanként fejlődő kisvárosból, a kényelmes seriff asztalod mögül egy hatalmas, félig romokban heverő városba, ahol a gonosz fogalma nem Billy, a kölyökben merül ki? Senki sem tudja és éppen ezt fogjuk kideríteni! Nem tehetek róla, de olyan vicces voltál, ahogy tehetetlen bogár módjára ott álltál a kör közepén és hadonásztál, hogy csak egy kiadós vihogás után mentem oda és vonszoltalak el akaratod ellenére - nem mellesleg az a fejlövés egyáltalán nem volt kellemes -, hogy elmagyarázzam neked, hogy ez már nem az a lóürüléktől, portól, homoktól, bordélyoktól, kocsmáktól, jó kedélyű parasztoktól hemzsegő város, aminek magas rangú őre voltál egykor, hanem itt a gonosz a Pokol legmélyebb bugyraiból jön, az állítólagos jónak pedig valóban tollas a háta. Azt hiszem ennél a résznél két hitetlenkedő 'A frászkarikát!' között és majdnem egy üveg brandy után, amit megittál, hogy kissé megnyugtasd magad, fogtad magad és végigdőltél a padlón, persze akkorát szóltál, mintha egy elefánt esett volna össze, de összességében nem fogadtad olyan rosszul a dolgokat, mint vártam. Leszámítva, hogy lelőttél, mert az fájt. Azt hiszem ez egy csodaszép barátság kezdete lesz.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Csüt. Okt. 04, 2018 10:33 pm


A karakter nagyon fontos több lény számára is, a háborúban jól jön a segítsége. A név, pb változtatható. Azurával közös pontokon kívül minden a megalkotóra van bízva.

Adriel
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
Harcos angyal
Rang:
Szerafim
Párt:
Michael
Ki várja?
Azura, Volgan és a csapat többi tagja
Play by:
Kate Beckinsale

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Te is azon angyalok közé taroztál, akik Michael mellett az emberiséget védelmezték. Talán még most is hiszed, hogy az emberek jók és meg kell menteni őket. De valami megváltozott benned, mióta eljött a Sötétség, mintha nem lennél önmagad. Szövetséget kötöttél egy démonnal, akinek a beépített ügynöke lettél. Minden információt megosztasz vele, amit tudsz az angyalokról. Miért teszed ezt? Úgy érzed ez a helyes döntés. Persze ez a kis trükkömnek is köszönhető, amivel sikeresen átmostam az agyadat. Te vagy a második áldozatom, Raidennél próbélkoztam először, de ő még küzd. Viszont te, tökéletes bábommá váltál a tudtod nélkül. Az elméd becsap és te nem is ellenkezel. Élvezed a kettős játékot, azt, hogy a szárnyaiddal játszol és nekem segítesz. Nagy szükségem van rád Lucifer elleni csatában. Ugyanakkor nem csak ügynök vagy, hanem tobozótiszt is, olyan angyalokat keresel meg, akik könnyedén befolyásolhatóak és mellém állítod őket.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Csüt. Okt. 04, 2018 10:43 pm


A pb és a név is csak egy ajánlat. A közös célon kívül minden mást a megalkotóra bíznék. Egyet kérek, légy hűséges hozzám és a tervünkhöz. Nagyon várunk a csapatunkba!

Marax
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
Démon
Rang:
Lord kivételével bármi
Párt:
Lucifer (titkon Azura)
Ki várja?
Azura, Volgan és a csapat többi tagja
Play by:
Jeffrey Vincent Parise / Katherine Boecher

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

A hazugságok koronázatlan királya vagy, aki mindig úgy keveri a kártyáit, hogy az neki megfelelő legyen. Folyton Lucifer dicsőségét hangoztatod, az ő kegyeit keresed minduntalan. Néha úgy tűnik, hogy teljesen oda vagy érte, mintha más nem is létezne számodra. A megszállottja lennél? Azt erősen kétlem! Ez mind csak az álcád része. Éppen annyira gyűlölöd az öreget, ahogy én. Talán évekkel ezelőtt valamin összerúgtad vele a port, ezért neheztelsz rá. Különösebben fogalmam sincs róla mi bajod vele, de nem is ez a lényeg számomra. Mindent megtennél, azért, hogy lásd a bukását. Ez kapóra jött nekem, így bevettelek a csapatomba, azok közé, akik titokban puccsot szerveznek a király ellen. Az informátorommá váltál és mindent megosztasz velem vagy a tanácsadómmal, Volgannal, amit csak tudsz Luciferről. Mi hárman tökéletes szövetségesek vagyunk, a gyűlölet összekovácsolt bennünket. Ha nem démonok lennénk azt mondanám, hogy barátok vagyunk. Mocskosan játszol, hazudsz, csalsz és ha kell kínpadra küldöd a saját embereidet. Ahogy mondani szokták a cél szentesíti az eszközt! Te ezt a techikát tökéletesre fejlesztetted.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Csüt. Okt. 04, 2018 10:52 pm


Név és pb alany szabadon választható. Gyere gyorsan mert hiányzik a régi csapattársam. A történetét rád bízom, a közös cél a megkötött egyedül.

Kizal
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
Démon
Párt:
Azura
Ki várja?
Volgan, Azura és a csapat tagjai
Play by:
Gabriel Garko

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

A démoni seregben szolgáltál Volgan mellett. Rengeteg győztes csata köszönhető a te taktikáidnak. Igen ebből kiderül, hogy egy tervező elméleti ember vagy inkább, mint hatalmas harcos. Neked sem tetszett, hogy Lucifer úgy gondolta, hogy lelép, ezért keresed azokat a démonokat, akik szintén ki nem állhatják az öreget. Volgannal voltak nézet eltérések, de végül mindig közös nevezőre jutottatok. Tudomásodra jutott hollétéről, és felkerested, hogy beszállnál az alakuló seregbe. Amire ő minden valószínűséggel hatalmas igent mondott, ismerve a tudásodat, és képességeidet. Luciferrel való nézeteltérésed egyik oka az is, hogy épp előléptettek volna, amikor ő eltűnt, és bezárták a poklot.

A nevet és a háttértörténetet teljes mértékben rád van bízva, amint megérkeztél dobd meg üzenettel Volgant! Nagyon várunk!

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Csüt. Okt. 04, 2018 11:01 pm


Egyedüli megkötés a közös cél és a csapatmunka. A köretet és a tálalást teljes mértékben rád bízom. Várunk a csapatba!

Tia Case
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
Vadász
Kor:
20-30 között
Párt:
Azura
Ki várja?
Volgan, Azura és a csapat többi tagja
Play by:
Phoebe Tonkin

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Eleinte nem akartál vadász lenni, inkább valami tudományosabb, kevésbé veszélyes dolgot szerettél volna csinálni. De az élet közbe szólt, akkor fordult a kocka, mikor a szüleid meghaltak és a vadászok örökbe fogadtak. Az első pillanattól fogva látszott rajtad, hogy ügyes vadász válik belőled, így elkezdtek kiképezni. A fáradtságos munka meghozta gyümölcsét, hiszen kiemelkedő lettél a "szakmádban". Ahogy a saját lábadra álltál elkezdtél nyomozni a szüleid halálát illetően. Nem sokkal később kiderült, hogy Lucifer megbízásából ölték meg őket, mivel nem voltak hajlandóak elárulni fontos információkat a pokol urának. Ahogy világossá váltak számodra ezek a tények megfogadtad, hogy megölöd az ördögöt.  Itt jövünk a képbe Azurával, felkerestelek, hiszen ismertem a céljaidat. Csatlakoztál a hadjáratunkhoz. Nem volt szükség se fenyegetésre, se alkura, ami bevált szokás a démonoknál. Önként és dalolva csatlakoztál hozzánk, a közös cél egy csapattá kovácsolt minket. Nem kell attól tartanod, hogy valamikor démonná válsz, ám ez is benne lejet a pakliban, ha esetleg meggondolod magad. De eme döntés csak is rajtad áll.  

A pb, név és a felvázolt történet inkább mondható kedvcsinálónak. Mindent a megalkotó fantáziájára bíznánk. Egyedül a közös pontokhoz ragaszkodunk;
- Lucifer megölésének vágya
- Azurához és csapatához való hűség.
Amint megérkeztél dobd meg egy üzenettel Volgant vagy Azurát! Nagyon várunk!

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :
Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Hétf. Okt. 08, 2018 10:41 pm

Az ördög sose alszik, fülig csipás lehet már a rohadék

Sokan várják a karaktert, arkangyal testvérei, lovasai, egyéb démonjai, ezért játékból egyáltalán nem lesz hiány. A koncepció örülnénk, ha nagyjából megmaradna a korábbi játékokra való tekintettel. Nem várjuk el természetesen ezen játékok elolvasását, a fonal felvételében szívesen tartunk gyorstalpalót!

Karakter neve
Foglalt


Becenév:
Lulu by Belial
Születési hely, dátum:
Öhm... Menny? Isten kezei által
Faj:
Arkangyal
Beállítottság:
Maga az ördög, szerinted mit nem próbált még ki?
Ki várja?
Szinte mindenki, de ha felsorolás kell: Belial, Abaddon, Azura, Lilith, Volgan, Michael, Gabriel, Ramiél, Sariel...
Play by:
Michael C Hall

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Lucifer az Ördög, ő a Sátán, minden baj és rossz okozója. Ő tehet az emberek keservéről, az ő uradalma a Pokol, ahol a délutáni tea mellé az elkárhozott lelkek gyötrelmét szokta fogyasztani. Legalábbis sokan így képzelik el, de mi az igazság?

Lucifert (arkangyal) még Isten bízta meg egykoron az alvilág vezetésével, csakhogy mára ebből nagyon elege lett. Unta a Poklot, a monotonitást, ezért felemelkedett az emberek közé, hogy izgalomra lelhessen. New Orleansbe jött az első ark démonjával, ahol arra parancsolta azt, hogy vágja le a szárnyait. Hogy erre miért volt szüksége? Nem akarta, hogy apja visszaküldje a Pokolba, annak további őrzésére és irányítására. Mivel nem angyal pengével lett levágva a szárnya, így nem minősül igazi bukottnak. Képességei megmaradtak, csak a szárnyát vesztette el. 4 évig élt az emberek között, amíg Isten el nem hagyta a Mennyet, s angyalok özönlöttek az utcákra.
Kalandból van bőven, révén, hogy háború dúl a Föld felszínén, amelybe nem titkolt célja csatlakozni. Emberekre végtére is szüksége van a Pokolnak és a démonoknak, nem hagyhatják, hogy Gabriel kiirtsa őket.

update:
A Sötétség felbukkanása óta természetesen nem Gabriel az első számú problémája, sőt, Amara eltüntetése érdekében talán újra összeáll testvéreivel? San Franciscoval és New Yorkkal már szövetséget kötött a nagynénijük legyőzése érdekében, ám valódi-e a béke, amit kínál/remél, s nem egy jól megfontolt lépés valami nagyobb terv felé?

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :
Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Szer. Dec. 12, 2018 8:22 pm

Boy with a Demon blood

Te vagy az én tökéletes ellentétem. Te vagy, ki nem alkuszik meg, csak mert félvérnek tituláltak téged. Te jó ember akarsz maradni. Oh, drágám, ha tudnád, hogy ez nem így működik. Mégis hadakozol ez ellen, de mond, mi értelme?
Elcseszettek vagyunk mindketten.

Caleb...
Szabad


Becenév:
Caleb, Cal, Eb,
Születési hely, dátum:
New York, 1990as évek környéke
Faj:
Félvér, maybe Vadász
Beállítottság:
Whatever you want
Ki várja?
Kyara, Drake, Cassael, Natalie, Noah, Holden, Kaitlyn
Play by:
Jared Padalecki

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Évekkel ezelőtt találkoztunk New Yorkba. Boldogságom látszata felülmúlhatatlan volt, mikor rájöttem, mi is rejtőzik benned. Próbálod elrejteni, mint már mondtam, küzdesz saját természeted ellen. Erre szükséged is volt, hisz árvák között nőttél fel, ahol oly jeles vadászok tűntek ki, mint a legújabb városi vezetőtök, @Drake Wallenberg és hűséges vadásztársai. Árva vagy te is, mint én, annyi különbséggel, hogy te megelégszel a kapott családoddal. Én keresem az apámat.
Te voltál az első és egyetlen élő ember, kinek felfedtem magamat. Nem akartalak megölni, olyan jó mókának indult kapcsolatunk. Látni, ahogy marcangolod magad, miközben az embereknek akarsz segíteni. Gyermekek voltunk mindketten, de bennem már akkor fellelhető volt az a gonoszság, mely mára teljesen kiteljesedett és átvette elmém felett a hatalmat.
Te a legjobbat próbálod meg kihozni belőlem, én pedig a legrosszabbat hozom ki belőled.
Nem harcolhatsz az ellen, ami vagy! Rothadt lelkű korcs vagy te is! Bármit teszel, bármihez is nyúlsz, bármibe is fogsz bele, elcseszel mindent. Az embereket akarod segíteni, de nem vagy más, mint egy Szörnyeteg a számukra. Hogy miért? Egymás mellett jöttünk rá, hogy te jobban elszívod az emberektől a pozitív energiákat, mint én. Ez véletlen lenne? Vagy mert te férfi vagy? Vagy más félvéreknél is így van, csak nálad nem? Erre akkor még nem tudtunk válaszolni.
Mégis elkövettem egy nagy hibát veled kapcsolatban. Minél többet voltunk együtt, annál jobban ismertél meg engem.
Megláttad a valódi énemet. Hogy csak egy megtört lány vagyok, ki megszállottan próbálja megtalálni az apját, kitől a mindenséget várja. Tudod, hogy bomlott elmémet emiatt nem akarom egyben tartani. Romlott vagyok, de te meg akarsz menteni. Tudod, hogyha megfoszanának az erőmtől, akkor jó is lehetnék. Ha a "terápiámat" tovább folytatnák, akkor olyan is lehetnék, mint te.
Láttad a legjobb és legrosszabb oldalamat. Túl sok minden történt közöttünk. Ezért hagytam el New Yorkot hét évvel ezelőtt.
Mégis most visszatértem. Útjaink újra keresztezik egymást. Te továbbra is meg akarod menteni elkárhozott lelkemet. Én pedig a szakadék szélére akarlak sodorni, elsöpörve belőled minden jót. Már erősebb vagyok, lelkem, személyem úgy érzem, hogy erősebb. Már nem tudsz megtörni. Nem törhetsz meg!

Te vagy, ki ismeri, mit senki másnak sem mutattam meg - legfeljebb Belial láthatta, amikor belém mászott - és én vagyok az, ki pontosan tudja, hogy Ki is vagy valójában. Mi is vagy, mi rejtőzik a lelked mélyén. Miként harcolsz saját démonjaiddal. Ki bármikor lebuktathat az egyetlen ember előtt, kit a legnagyobbnak tartasz.
Vajon melyikünk az erősebb?

//Csak pár apró információ, amelyet nem fogalmaztam bele az leírásba: nem szeretném megkötni, hogy vadász, vagy félvér legyél. Téged is vadásznak neveltek, mint Draket, nekem bejönne az a vonal is, ha az évek során vadásszá avanzsálódtál volna. Az biztos, hogy hozzá közel állsz, hisz együtt nevelkedtetek fel. Józan eszed messziről híres, ha elég pozitív energiát tudsz magadba szívni, amiért pedig marcangolod is magadat. Viszont, ha nem kapod meg agresszívvá válsz. Helytelen eszközökhöz nyúlsz, rosszul választod meg a módszereid, amivel segíteni akarsz, és épp emiatt pont, hogy nem segítesz.

Nagyon várunk, immár ketten is. Rengeteg játéklehetőséget takar akár a mi kapcsoaltunk is, de egyáltalán nem ragaszkodom, hogy kösd le magam hozzád. New York szépen fejlődik - már jk szempontból is - biztos vagyok benne, hogy találsz olyanokat, akikkel bőven tudsz plotolni. Szóval gyere! Várunk!

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :
Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Csüt. Dec. 20, 2018 8:57 am


És látám: ímé egy fekete ló; és annak, aki azon üle, egy mérleg vala kezében. És hallék a négy lelkes állat közt szózatot, amely ezt mondja vala: A búzának mércéje egy dénár, és az árpának három mércéje egy dénár; de a bort és az olajt ne bántsd.

Mammon
Szabad


Becenév:
Mammon, Mammika, Mammonka, Pacika
Születési hely, dátum:
-
Faj:
Démon
Beállítottság:
-
Rang
A Halál lovasa
Ki várja?
Cassael, Drake, Athan, Kisa, Ruvik és minden démon
Play by:
Chris Pine? Harry Lloyd? Választható

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Te vagy az apokalipszis harmadik lovasa, az Éhínség vagy másik nevén Pestis. A háborút követed a sorban, és megalapozod a Halál játékterét, aki amúgy négyetek közül a legerősebb szövetségesed. Többek közt neki köszönheted, hogy az utóbbi évek legnagyobb slamasztikájából sikeredett kikeveredned. Majdnem.

Mindig is nagyravágyó, magabiztos démon voltál, így esett meg, hogy összerúgtad a port két arkangyallal, akik végül legyőztek téged. Tested elpusztult, te viszont még az utolsó pillanatban elmenekültél, új porhüvely után kutatva. Drake Wallenberget sikerült megtalálnod, aki vadász révén tudta, mit kell tennie; egy pecséttel elzárt téged a testében. Feltett szándékod volt végérvényesen is kisajátítani az új "lakásodat", azonban az őt védő angyal, Cassael talált módot az elszakításotokra.
Igen ám, csakhogy szabadság helyett újabb börtönbe kerültél egy olyan világban, amiről pusztán kevesen tudnak. Még szerencse, hogy véletlenül az angyal is utánad röppent, a szabadulásotokig biztosan nem fogtok unatkozni, elvégre van mit "megbeszélnetek"!

//A karakter korábban Drake Wallenberggel együtt létezett, révén, hogy az ő testében élt, viszont kettejük szétszakadása lehetővé tette egy szuverén Mammon létrejöttét Very Happy Van bőven tennivalója, elsősorban kijutni a börtön-világból (odabentre kell némi fantázia, de alternatív játékok, a leviatánokkal való kapcsolat és a múltas játékok révén talán ki lehet húzni Wink ), esetleg bosszút állni Drake-n, tovább kísérteni őt, ám a Pokol krémjével is szembe kell néznie, hiszen Lucifer nem volt elragadtatva a ballépéseitől! Very Happy Egy szó, mint száz, az új irányvonal és történetszál megteremtésén felül számos plot vár rád, ha Mammon mellett teszed le a voksodat Wink

Amiért sokan drukkolunk: Ruvik, Drake, Cassael, Kisa, Athan, Belial és megannyi démon, vadász, akiknek pokollá teheted az életét! Nagyon várunk téged!!!  fanolos

Ui.: Igény szerint szívesen küldünk összefoglaló pm-et, ha a kedves megalkotó szeretné, a játékokat is kigyűjtjük!

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   

Vissza az elejére Go down
 

Hell or Heaven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind the Mask :: Our World :: Fantasy-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ