Are you the only one lost in the millions?
Or are you my grain of sand that's blowing in the wind?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Hell or Heaven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Főadmin
Szorgalom pontok :
0

TémanyitásTárgy: Hell or Heaven   Kedd Szept. 04, 2018 11:58 pm
Hell Or Heaven
CAELO VEL IN INFERNO
 

Egy rég elfeledettnek hitt faj most kiszabadult. Az alkuból fogant gyermekek elpusztítanak mindent, ami útjukba áll. A világot újra ellepik a leviatánok, akik nevének az említését is megtiltotta Isten, olyan borzalmasak.

A 27 éve történteket megélő halandók szinte már el is felejtették, milyen szembesülni a pusztítással, egy olyan erővel, amellyel nem szállhatnak harcba. Sokan ebbe a világba születtek, angyalok uralta és démonok fertőzte koszfészekbe, amelyben az emberiség mégis talpon maradt és viszonylagos békével vette körbe magát.
Ám egy verőfényes kora délutánon iszonyattal teli emlékeztetőt kaptak arról, többé már nem ringathatják magukat az érintetlenség ábrándjába…
Az épületek zömét romba döntő, tüzeket és halált hozó sorscsapás egy nap alatt vonult át a városon, pusztítást és kétségbeesést hagyva maga után. Csakhogy itt még nem ért véget a lakosság megpróbáltatása. A következő napon sűrű, fekete füstgomolyag járta be az utcákat, lesett be a megmaradt házak ablakain, aztán, amilyen némán végighaladt a városon, olyan békés csendben is andalgott tova megpróbált falain kívülre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind-the-mask.hungarianforum.com

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Szer. Szept. 05, 2018 7:18 pm


Ő a legfontosabb keresettem!  I love you Nagyon megbescsülném őt, userként pedig mérhetetlen szeretettel és ötletekkel halmoznám el.

Shekinah
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
kislányom, hercegnőm, első gyermek
Születési hely, dátum:
Mai egyiptom területén, teremtés utáni időkben
Faj:
Démon
Beállítottság:
rád bízva
Ki várja?
Egyenlőre én (ha megjön az angyali nevelőapád, tuti ő is várni fog)
Play by:
Darya Goncharova/ Jessica de Gouw / Alice Kelson

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Drága kislányom!
Emlékszem a napra, mikor megszöktem a paradicsomból, le földre, hogy ott új életet kezdhessek, férjem hisztijeitől mentesen. De arra nem számítottam, hogy bennem is növekedni kezdett egy új élet. Te voltál az kicsikém, az egyetlen, aki odafennt fogant. Igen Ádám gyermeke vagy, így az elsőszülött. Gyűlöltem őt, amiért sosem értett meg, mindent el akartam pusztítani magamban, ami hozzá kötött. Kivéve téged, egy csoda voltál számomra, amit az életem árán is óvtam. Te voltál az egyetlen gyermekem, aki emberi testet öltött, a többiek torzszülöttek voltak. Gyönyörű kislány, akit jósággal ruháztam fel, neveltelek és megtanítottalak mindenre, amit tudtam. Az évek lassan teltek, mi pedig vándoroltunk, nehogy ránk bukkanjanak. De egy hibát vétettem és megtaláltak. Talán négy esztendős lehettél, mikor arra kértelek bújj el, nem tudhatnak a létezésedről. Ostoba, makacs nő voltam már akkor is, megtagadtam a parancsot, így a szemem láttára mészárolták le gyermekeimet. Teljesen összetörtem, magatehetetlenül rogytam a földre, tudtam téged is megtalálnak és kivégeznek. Legalábbis én azt hittem egész életemben.
Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna! Az egyik angyal megszánhatott, látva benned azt a temérdek fényt. Így magához vett és titokban nevelt, azt hazudva neked, hogy anyád meghalt. Fiatal nővé cseperedtél, de nem tudtad elnyomni magadban, azt aki vagy, nevelőd bárhogy próbált a jó útra terelni. Éppen olyan makacs, csökönyös nő mint az anyád, magadban hordozod az én tulajdonságaimat, akár a tükörképem is lehetnél. Valahogy megtudtad, hogy életben vagyok és immár démonként töltöm vígan a napjaimat a pokol bugyraiban. Alkut kötöttél egy démonnagyúrral, eladtad a lelked, hogy te is olyanná válhass, mint én. Mikor már benépesedett a föld, letelepedtél a virágzó Egyiptomban, erőt akartál gyűjteni mielőtt találkoznál velem. A csábítás mestere vagy, sikamlós és hűvös, úgy  mozogsz akár egy kígyó. Tökéletes méregkeverő voltál/vagy, amihez a skorpiók, kígyók mérgét használtad fel, majd jó pénzért eladtad őket. Persze mások is próbálkoztak a mérgek keverésével, de mindegyiken túl tettél, percre pontosan megtudtad határozni egy-egy ember halálát attól függően, hogy mennyi méreg jut a szervezetükbe. Az emberek egy idő után tisztelni, imádni kezdtek. Mafdet - kígyók, skorpiók - istennő reinkarnációjának tekintettek és istenítettek, te voltál a mindenük.  
Épphogy betetted a lábad a Pokol kapuján, mikor kivetett minden démont. Talán nyomozásba kezdtél, hogy újra rám találj? Fogalmam sincs, ahogy arról sem mi történt veled. Csupán meséket hallottam egy démonnőről, aki kiköpött másom és a lányomnak mondja magát. Képtelen voltam hinni nekik. Egészen addig, míg meg nem jelentél nálam. Tombolt benned a düh, harag az irányomba. Szent meggyőződésed - hála az angyali nevelődnek -, hogy elhagytalak akkor... Szeretnék mindent elölről kezdeni és az édesanyád lenni, mint egykor. De mondd mégis hogyan tehetném, mikor gyűlölsz és megvetsz?  

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Szer. Szept. 05, 2018 7:34 pm


Nagyon fontos számomra a karakter, hiszen ahogy az életben mindenkinek szüksége van ellenségekre, így a játéktéren is jól jönne egy. Kissé komplex a karakter, remélem ez senkit se tántorít el. Smile

Karakter neve
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
ide
Születési hely, dátum:
Menny, teremtés után
Faj:
Harcos angyal
Rang:
Szerafim
Beállítottság:
ide
Ki várja?
Én mindenképp várom őt, lehet mások is örülnek majd neked. (Ha esetleg a neveltlányod megérkezik ő mindenképp)
Play by:
Hugh Jackman

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

 "A gyűlölet fényesebben ragyog bármilyen tűznél, és mélyebbre vág bármely kardnál."
Shekinah: 4 éves koromig édesanyámmal utazgattam, akkor még nem is tudtam róla, hogy menekülünk, ahogy kész rejtély volt számomra a szituáció is, amiben találtam magamat, amikor megérkeztél a rejtekhelyemre. A kardod véráztatta volt, mégis, amint megláttál egyszeriben szeretet töltött el. Érezted, hogy én más vagyok, mint a többi gyermek, bennem volt fény, ártatlanság és jámborság. Akkor még elhitetted velem, hogy anyám halott, annyi vér és tetem között nem tudtam megállapítani, a rejtekhelyem pedig mindent eltakart előlem, így még azt is elhitettem, hogy megmenteni jöttél. Ezek után pedig az apám lettél, neveltél, lent a Földön, a Mennyekbe sohasem vittél fel, csak meséltél róla. Viszont, kamaszkoromra minden tisztázódott előttem, hallottam, amint más angyaltársaiddal beszéltetek anyám üldözéséről és elrablásomról, valamint, hogy Isten színe elé kellene állítanotok végre. Pár napra rá elém is álltál a tervvel, de addigra én már összepakoltam és egy hatalmas vitát kerekítve az egészből, magam mögött hagytalak. Menekültem és rejtőzködtem előled, miközben anyám után kutattam. Még akkor sem adtad fel, amikor démonná változtam. A mai napig a nyomomban vagy, de már nem tudom miért, eddig visszacsalogatni szerettél volna, de így már lehet megölni szeretnél?

Lilith: A Földre érkezésem után sokáig menekültem az angyalok elől, de egy hibát vétettem és rám találtatok. Isten téged és a csapatodat küldött, hogy vigyetek vissza a paradicsomba Ádám mellé, ahol Isten szerint a helyem volt. Először szép szóval próbáltál rá venni, de nem jártál sikerrel. Az Úrtól azt a parancsot kaptad, ha nem megyek végezettek velem és az ivadékaimmal. Te csak parancsot teljesítettél, amikor sorra ölted le a gyermekeimet, míg én a porban feküdtem magatehetetlenül és összetörten. Valahogy mégis sikerült megszöknöm előletek egyenesen a pokolba, Lucifer adott számomra menedéket. Szentül meg vagyok róla győződve, hogy az én egyetlen, gyönyörű lányommal is végeztél. Ezért mérhetetlenül gyűlöllek és megvetlek, az ellenségeim listáján te vagy első helyen Isten után természetesen. Ha legközelebb találkozunk biztos az életedre fogok törni.

Gyermekeim megölése óta a Földön élsz, egyik arkhoz sem húzol, inkább Shekinah a mindened, akinek a nyomában vagy folyton.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
10-11 év
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
fantasy
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
vegyes
Multis vagy? :
igen

Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Vas. Szept. 09, 2018 5:19 pm


Legjobb barátom - ha a fejlövést megbocsájtom - és egyben bajtársam, az időutazó seriff, akinek érkezését csupa kérdőjel, miértek és hogyanok övezik, ugyanakkor rengeteg kalandot ígér, a jelenlegi világgal való megismerkedés és az életünkért történő futás sem lesz az utolsók között.
Lesz itt minden, mint a kettő és fél órás mozifilmekben  Very Happy  

Samuel Colbert
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
Seriff, Sam
Születési hely, dátum:
Amerika, 1827 (hónap, nap választható)
Faj:
Ember (később Vadász, előfordulhat hogy Ruben átad neki néminemű mágiát)
Beállítottság:
Megalkotóra bízva
További adat, amit te adsz meg:
Családi állapota választható
Ki várja?
Ruben, a bolondos leviatán
Play by:
Matthew McConaughey

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Amikor először megláttalak, annyit tudtam mondani csak, hogy: 'Váo!'
No persze nem a barna fürtjeidtől és rémült kék szemeidtől akadt bennem a levegő a nagy ámulat közepette, hanem attól, ahogyan parádésan, mindenkire fegyvert fogva üvöltöztél az utca közepén, ahol egyik pillanatról a másikra csak úgy megjelentél és erős tájszólással követelted, hogy mondja meg valaki, hogy hol vagy, mi történt - 'Ki űzi velem ezt az ördögi tréfát?!' - és egyáltalán milyen évet írunk. Az időutazó seriff. Bizony, ez vagy te. Az 1800-as években egy kisvárosban, mint a rend fáradhatatlan őre lóháton tengetted mindennapjaidat, számodra a rossz nem volt több egy bankrablónál, a jó nem volt több a tisztességes farmereknél és polgároknál, a kedvenc borbélyodról nem beszélve, aki mindig tökéletesen ugyanolyanra vágta le a hajad, amióta munkába álltál, a csúf pedig... nos... szerintem az én leszek. De hogyan is kerültél egy koszos, poros, lassanként fejlődő kisvárosból, a kényelmes seriff asztalod mögül egy hatalmas, félig romokban heverő városba, ahol a gonosz fogalma nem Billy, a kölyökben merül ki? Senki sem tudja és éppen ezt fogjuk kideríteni! Nem tehetek róla, de olyan vicces voltál, ahogy tehetetlen bogár módjára ott álltál a kör közepén és hadonásztál, hogy csak egy kiadós vihogás után mentem oda és vonszoltalak el akaratod ellenére - nem mellesleg az a fejlövés egyáltalán nem volt kellemes -, hogy elmagyarázzam neked, hogy ez már nem az a lóürüléktől, portól, homoktól, bordélyoktól, kocsmáktól, jó kedélyű parasztoktól hemzsegő város, aminek magas rangú őre voltál egykor, hanem itt a gonosz a Pokol legmélyebb bugyraiból jön, az állítólagos jónak pedig valóban tollas a háta. Azt hiszem ennél a résznél két hitetlenkedő 'A frászkarikát!' között és majdnem egy üveg brandy után, amit megittál, hogy kissé megnyugtasd magad, fogtad magad és végigdőltél a padlón, persze akkorát szóltál, mintha egy elefánt esett volna össze, de összességében nem fogadtad olyan rosszul a dolgokat, mint vártam. Leszámítva, hogy lelőttél, mert az fájt. Azt hiszem ez egy csodaszép barátság kezdete lesz.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Csüt. Okt. 04, 2018 10:33 pm


A karakter nagyon fontos több lény számára is, a háborúban jól jön a segítsége. A név, pb változtatható. Azurával közös pontokon kívül minden a megalkotóra van bízva.

Adriel
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
Harcos angyal
Rang:
Szerafim
Párt:
Michael
Ki várja?
Azura, Volgan és a csapat többi tagja
Play by:
Kate Beckinsale

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Te is azon angyalok közé taroztál, akik Michael mellett az emberiséget védelmezték. Talán még most is hiszed, hogy az emberek jók és meg kell menteni őket. De valami megváltozott benned, mióta eljött a Sötétség, mintha nem lennél önmagad. Szövetséget kötöttél egy démonnal, akinek a beépített ügynöke lettél. Minden információt megosztasz vele, amit tudsz az angyalokról. Miért teszed ezt? Úgy érzed ez a helyes döntés. Persze ez a kis trükkömnek is köszönhető, amivel sikeresen átmostam az agyadat. Te vagy a második áldozatom, Raidennél próbélkoztam először, de ő még küzd. Viszont te, tökéletes bábommá váltál a tudtod nélkül. Az elméd becsap és te nem is ellenkezel. Élvezed a kettős játékot, azt, hogy a szárnyaiddal játszol és nekem segítesz. Nagy szükségem van rád Lucifer elleni csatában. Ugyanakkor nem csak ügynök vagy, hanem tobozótiszt is, olyan angyalokat keresel meg, akik könnyedén befolyásolhatóak és mellém állítod őket.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Csüt. Okt. 04, 2018 10:43 pm


A pb és a név is csak egy ajánlat. A közös célon kívül minden mást a megalkotóra bíznék. Egyet kérek, légy hűséges hozzám és a tervünkhöz. Nagyon várunk a csapatunkba!

Marax
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
Démon
Rang:
Lord kivételével bármi
Párt:
Lucifer (titkon Azura)
Ki várja?
Azura, Volgan és a csapat többi tagja
Play by:
Jeffrey Vincent Parise / Katherine Boecher

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

A hazugságok koronázatlan királya vagy, aki mindig úgy keveri a kártyáit, hogy az neki megfelelő legyen. Folyton Lucifer dicsőségét hangoztatod, az ő kegyeit keresed minduntalan. Néha úgy tűnik, hogy teljesen oda vagy érte, mintha más nem is létezne számodra. A megszállottja lennél? Azt erősen kétlem! Ez mind csak az álcád része. Éppen annyira gyűlölöd az öreget, ahogy én. Talán évekkel ezelőtt valamin összerúgtad vele a port, ezért neheztelsz rá. Különösebben fogalmam sincs róla mi bajod vele, de nem is ez a lényeg számomra. Mindent megtennél, azért, hogy lásd a bukását. Ez kapóra jött nekem, így bevettelek a csapatomba, azok közé, akik titokban puccsot szerveznek a király ellen. Az informátorommá váltál és mindent megosztasz velem vagy a tanácsadómmal, Volgannal, amit csak tudsz Luciferről. Mi hárman tökéletes szövetségesek vagyunk, a gyűlölet összekovácsolt bennünket. Ha nem démonok lennénk azt mondanám, hogy barátok vagyunk. Mocskosan játszol, hazudsz, csalsz és ha kell kínpadra küldöd a saját embereidet. Ahogy mondani szokták a cél szentesíti az eszközt! Te ezt a techikát tökéletesre fejlesztetted.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Csüt. Okt. 04, 2018 10:52 pm


Név és pb alany szabadon választható. Gyere gyorsan mert hiányzik a régi csapattársam. A történetét rád bízom, a közös cél a megkötött egyedül.

Kizal
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
Démon
Párt:
Azura
Ki várja?
Volgan, Azura és a csapat tagjai
Play by:
Gabriel Garko

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

A démoni seregben szolgáltál együtt Volgan mellett. Rengeteg győztes csata köszönhető a te taktikáidnak. Igen ebből kiderül, hogy egy tervező elméleti ember vagy inkább, mint hatalmas harcos. Neked sem tetszett, hogy Lucifer úgy gondolta, hogy lelép, ezért keresed azokat a démonokat, akik szintén ki nem állhatják az öreget. Volgannal voltak nézet eltérések, de végül mindig közös nevezőre jutottatok. Tudomásod jutott hollétemről, és felkerestél, hogy beszállnál az alakuló seregbe. Amire én minden valószínűséggel hatalmas igent mondok, ismerve a tudásodat, és képességeidet. Luciferrel való nézeteltérésed egyik oka az is, hogy épp előléptettek volna, amikor ő eltűnt, és bezárták a poklot.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Csüt. Okt. 04, 2018 11:01 pm


EGYEDÜLI MEGKÖTÉS A KÖZÖS CÉL, ÉS A CSAPATMUNKA A KÖRETET ÉS A TÁLALÁST TELJES MÉRTÉKBEN RÁD BÍZOM. VÁRUNK A CSAPATBA NAGYON KEDVES VADÁSZ

Tia Case
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
Vadász
Kor:
20-30 között
Párt:
Azura
Ki várja?
Volgan, Azura és a csapat többi tagja
Play by:
Phoebe Tonkin

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

ELEINTE NEM AKARTÁL VADÁSZ LENNI, INKÁBB VALAMI TUDOMÁNYOSABB KEVÉSBÉ VESZÉLYES DOLGOT SZERETTÉL VOLNA CSINÁLNI. AKKOR FORDULT A KOCKA AMIKOR, A SZÜLEID MEGHALTAK, ÉS VADÁSZOK FOGADTAK ÖRÖKBE. ŐK SZÉPEN KI IS KÉPEZTEK TÉGED, ÉS ÜGYES VADÁSZ VÁLLT BELŐLED. KERESTED SZÜLEID HALÁLÁNAK OKÁT, ÉS KIDERÜLT, HOGY LUCIFER MEGBÍZÁSÁBÓL ÖLTÉK MEG ŐKET, MERT NEM ÁRULTAK EL FONTOS INFORMÁCIÓKAT. MIKOR EZ KIDERÜLT MEGFOGADTAD, HOGY MEGÖLÖD ŐT. ITT JÖTTÜNK KÉPBE AZURÁVAL. FELKERESTELEK CÉLJAIDDAL TISZTÁBAN LÉVE, ÉS CSATLAKOZTÁL HADJÁRATUNKHOZ. KIVÉTELESEN NEM VOLT SEM ALKU, SEM FENYEGETÉS A HÁTTÉRBEN. A KÖZÖS CÉL ÖSSZEHOZOTT BENNÜNKET, ÉS NEM KELL ATTÓL TARTANOD, HOGY VALAMIKOR DÉMONNÁ VÁLSZ, ÁM EZ IS BENNE LEHET A PAKLIBA, HA ESETLEG MEGGONDOLOD MAGAD.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :
Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   Hétf. Okt. 08, 2018 10:41 pm


A bukásod okait és az életutadat nem részletezném, ezt teljes mértékben rád bíznám. A pb-ben és pártfoglalásodban alkuképes vagyok, nem ragaszkodom a leírtakhoz, sem nemhez, sem névhez, sem ph-hez. Bármire nyitott vagyok, ezek csak támpont jellegűek. Ahogy kőbe sincs vésve, hogy jó viszonyunk ne változott volna, ez mind a jövőre – és rád – van bízva.  Egyfajta bátyfigurát keresek, ki egykor védelmezett, de hogy ez most is megvan-e nála? Ez csak a megalkotóján múlik ^^

Hadriel
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
Hadriel
Születési hely, dátum:
-
Faj:
Bukott
Beállítottság:
-
További adat, amit te adsz meg:
ide
További adat, amit te adsz meg:
ide
További adat, amit te adsz meg:
ide
Ki várja?
Ophilia, de bármelyik másik angyal is, de akár démon is, vadász is. Nem szeretném csak magamhoz kötni, legyen szabad, akár a madár. ^^
Play by:
Ewan McGregor

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Teremtésünk óta ismerjük egymást. Habár te harcos voltál, én meg egy közönséges angyal, ez sosem gátolt meg minket, hogy egyfajta mély baráti viszony alakuljon ki közöttünk. Minden feladatod előtt hosszú időt töltöttél el az irattárba. Mindig mindent tudni akartál, s nem csak arról, hogy épp hova készülsz. A távolléted ideje alatt történtekről is mindig alapos beszámolót kértél tőlem. Szinte semmi sem kerülte el a figyelmedet. Rengeteget segítettünk egymásnak. Én az információimmal, te a történeteiddel.
Épp ezért élveztük egymás társaságát. Órákat, vagy napokat? – a mennyben oly furcsán telik az idő – képesek voltunk beszélgetni, megvitatni a történéseket. Olykor-olykor vehemensen védted saját álláspontodat, fel-alá sétálgatva képes voltál emelt hangon magyarázni nekem. Ekkor én csak félrehajtott fejjel, nyugodtan hallgattalak, melytől még jobban a saját idegeidre mentél. De amint kiadtad magadból az elképzelt dühödet, már csak jót nevettünk a történéseken.
Azonban ahogy az idő múlt, úgy kezdtél el változni. Az évszázadok alatt minél többször mentél le a Földre annál komorabban tértél vissza. Már nem élvezted a harcos életet, mint egykoron, habár erről sose beszéltél nekem. Nem tudom, hogy csak engem akartál-e védeni vele, vagy egyébek miatt nem beszéltél róluk. De nem voltam vak. Láttam el-elrévedő tekinteteden a bánatot, a keserűséget. Egyre kevesebb örömet leltél angyali létedbe.
Emlékszem utolsó találkozásunkra. Szokatlanul kedves voltál, melyet meg is jegyeztem. Viccelődtem, hogy beteg vagy, te pedig szelíd mosollyal adóztál. Búcsúzáskor hosszan öleltél, melyet akkor még nem értettem. Hirtelen bontottál szárnyat és vissza sem nézve szálltál alá a Földre, akkor utoljára.
Vártam visszatértedet, de te nem érkeztél meg. Akkor még nem tudtam, hogy mi történhetett veled, az aggodalom marta a szívemet, mire kiderült: elbuktál. Képtelen voltam megszólalni. Hiába kérdeztem, hogy mi történt, senki sem felelt, senki sem adott magyarázatot. Nem engedték, hogy megtudjam.

Aztán egy nap furcsa dolog történt. Több harcos is ellátogatott hozzám az irattárba, mind rólad kérdezősködött. Nem értettem, hogy miért teszik, s hiába faggattam őket, nem adtak magyarázatot.
Mintha megszűntél volna létezni a mennyekbe. Ekkor lázas kutatásba kezdtem utánad, ha máshonnan nem, legalább innen fentről láthassalak téged. Nagy küzdelmek árán találtalak meg…

Az évek teltek, én pedig képtelen voltam elérni téged. Mosolyogva szemléltem életedet, de tudtam, hogy már nem vagyok részese.
Azonban a háború kitört. Ahogy engem, úgy téged is megérintett, de én onnantól már nem tudtam a Földre tekinteni. Nem tudom, hogy mi történt odalent, ahogy azt sem, hogy veled mi történt. De most én is a Földre érkeztem és szándékomban áll megkeresni téged. Mégsem találtalak meg téged. A föld nyelt volna el téged? Esetleg Gabriel oldalára álltál volna az évek folyamán? Vagy Michael városát szaporítod? Segíted az embereket vagy irtod őket?

Mégis sok idő eltelt már mióta lehulltam az égből. Hiába kereslek, nem talállak és kezdek kétségbe is esni miatta. Szívemet Amara sötétítette be, elmém felett átvette a hatalmat.
Nagyobb szükségem van rád, mint valaha is gondoltam. Utamat elveszteni érzem, s egyedül tán képtelen is vagyok harcolni ellenne.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Hell or Heaven   

Vissza az elejére Go down
 

Hell or Heaven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind the Mask :: Our World :: Fantasy-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ