Are you the only one lost in the millions?
Or are you my grain of sand that's blowing in the wind?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 French Moments

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Főadmin
Szorgalom pontok :
0

TémanyitásTárgy: French Moments   Szer. Szept. 05, 2018 12:08 am

Do you wanna live in Canada?

Megint egy real life oldal.. Nagy ügy, kit érdekel, álljon be a sorba. Ezt gondolod most, ugye? Az igazság az, hogy a real life oldalak nagy része egy adag tejszínhab, amire nem csak cseresznyét tesznek, de nyakonöntik sziruppal is. Tudjuk. Ragad, émelyítő, elegünk van belőle.
Mi mást szeretnénk. Változást, egyenlőséget, toleranciát. Olyan játékosokat is, akik azt gondolják, hogy nem tudja őket lekötni a real life szerepjáték. Nincsenek hülye szabályaink, azért vagyunk itt, hogy játsszunk és ehhez találtunk egy tök jó helyet. A mag már itt van. Állj közénk, fedezd fel Montréalt, és Kanada egyéb nagyvárosait. Légy az oldal része, mert hiszünk abban, hogy ez egy klassz dolog, hogy mindig hozzá tudunk rakni valamit egymáshoz és az oldalhoz.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind-the-mask.hungarianforum.com

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
⛛⛛ lassan 4 és fél éve

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
⛛⛛ fantasy
⛛⛛ adaptáció
⛛⛛ real life
--> mind a három olyan, amit szívesen játszok
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
⛛⛛ női
Multis vagy? :
⛛⛛ igen


TémanyitásTárgy: Re: French Moments   Kedd Szept. 18, 2018 10:46 amNick nagyon fontos karakter az életemben, ezért amíg meg nem érkezel NJK-ként lesz irányítva. Csak szólok, hogy az user majd tudja, hogy mi a szituésön.

Nos, tudom, hogy ez nem valami hosszúra nyújtott kisregény, de remélem, hogy ez senkit nem ijeszt el. Nem szeretnék túl sok mindent megszabni a karakterrel kapcsolatban. A neve változtatható, annyi, hogy így lett feltüntetve az ET-mben. (Egyébként azt ajánlom elolvasni, mert majdnem az egész Rólad szól.). A pb-nek örülnék, ha maradna NateBuzz, mert szerintem teljesen ráillik a karakter amit elképzeltem. Szeretném, hogyha nem mondana le Estelláról egy könnyen, úgy szeretném, hogyha egy igazi bosszúszomja szociopata  válna belőle. Hogy a kapcsolatból mi lesz később, azt nem tudom, de hogyha esetleg szükséged lesz majd egy új barátnőre, mint jófej user, hozom neked.  Írj kérlek ha itt vagy.

Nicholas King
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
Nick
Születési hely, dátum:
1999. december 13. (amúgy szabadon választható)
Faj:
ember (tanuló vagy civil)
Beállítottság:
heteroszexuális
További adat, amit te adsz meg:
ide
További adat, amit te adsz meg:
ide
További adat, amit te adsz meg:
ide
Ki várja?
nagyon várlak jómagam aki az ex barátnőd szerepét töltöm be, és a nevelőapám, aki miatt az exbarátnőd lettem.
Play by:
Hathaniel Buzolic vagy KJ Apa

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Drága Nick!
Tudod, emlékszem az első pillanatra amikor megláttalak. Négy évvel ezelőtt a gimi folyosóján, amikor valaki kiverte a kezemből a könyveimet, te pedig a semmiből termedtél ott, hogy segíts összeszedni. Te már másodikos voltál, én pedig csak gólya, ráadásul hatalmas, fekete szarukeretes szemüveg mögül csodáltam a világot, ami nem túlzottan imponált a fiúknak, és te mégis úgy néztél rám.  Aztán a kilencediket és a szemüveget is magam mögött hagytam, veled töltöttem az egész nyarat, s a tizedik osztályt már úgy kezdtem, hogy a te kezed szorongatva léptem be a suli első napján a gimibe. Igazi hercegnőnek éreztem magam, és te voltál az én mesebeli hercegem. Mndent megtettél nekem, még olyanokat is, amikről én magam nem is tudtam, hogy akarom. Te már titkon lánykérést tervezgettél, és közös életet, amikor robbant a bomba. Az anyám fenekestül felforgatta az életemet azzal, hogy a házunkba hozott egy ingyenélő férfit, aki ráadásul a gimiben kezdett el tanítani. Ethant. Eleinte jól kijöttünk egymással, még téged is bemutattalak neki, volt hogy együtt néztétek valamelyik hülye meccset és söröztetek.  És a sok együtt töltött idő Ethannel megmutatta, hogy anyám miért is hozta ide közénk, mert én magam is észrevettem, hogy mennyire remek fickó, és egyik pillanatról a másikra azt vettem észre, hogy beleszerettem.
Körülbelül három hónapja tart már ez a dolog, próbáltam elnyomni magamban az érzést, és csak Rád koncentrálni, de nem ment, ígyhát kimondtam a végszót, hogy mindkettőnknek könnyebb legyen... éppcsak arra nem számítottam, hogy  nem fogsz elengedni. Hogy bármire képes lennél azért, hogy engem visszakapj. Akár még ölnél is értem...

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
2
Mióta szerepjátékozol? :
régóta
Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: French Moments   Szomb. Okt. 06, 2018 8:21 pm

A JÓ HARCOS A PILLANATBAN ÉL, ÁM BELELÁT A JÖVŐBE. MINÉL JOBB A HARCOS, ANNÁL TÁVOLABB LÁT.

6 éve találkoztam veled a drogelvonómon, ott kerültünk szorosabb kapcsolatban, fiatal voltam te meg nem akartad, hogy fiatalon szétcsesszem az életem a droggal, így az elvonó alatt sok mindenről meséltem neked. Úgy hittem, hogy téged köt az orvosi titoktartás, mert olyan pszichológus fazonnak tűntél, de kicsit tévképzetes voltam, amikor hoztak le a heroinról. De te tudod; hogy miért kerültem ilyen állapotba és talán a szimpátia miatt, vagy személyes indíttatásból, elvállalta a biztonsági főnököm szerepét, (de lehet beépített ügynök is, aki a fiatal 21 pár éves srác mellett jó lehetőséget látott a beépülésre, hogy lebuktasson egy prostitúciós hálózatot) Így hat éve vállt vállnak vetve próbáljuk felvenni a harcot Abigail a futtatóm ellen, aki ellen bizonyítékokat gyűjtenek és próbálják megszerezni rólam azt a felvételt amin állítólag embert öltem bedrogozva. Láttad a videót, téged se győzött meg a valódiság tartalma, de meg kell szereznünk az eredetit és vannak másolatok, akkor azokat is. Támogatsz abban, hogy kiszabaduljak ebből a világból. A megnyitott klubomnak a biztonsági felügyeletét is te vállaltad el. Emellett, te vagy az egyedüli bizalmasom is.

// a verzió) ha beépített ügynökként vagy mellettem, akkor később nagyot fogok nézni, hogy egész végig átvertél te is, és a végén mit csinálhatok? Ülhetek a sittre, vagy vádalkut köthetek és szabad lehetek? Élhetem az életem szabad lábon?
b verzió) Amely szerint amikor én bekerültem az elvonóra, ott elveszthetted az egyik rokonod, és ezen a gyászos érzésen felbuzdulva magad is segíteni akartál hasonszőrű embereknek.
Egy dolgoz szeretnék, érts a biztonság technikához, leszerelt zsoldos is lehetsz, vagy visszavonult seal-os,  vagy bármi. Baráti kapcsolatot képzeltem el a két karakter között, így még ha a végén az a verziós megoldást választanád, azért ott a morális problémák is felüthetnék a fejüket, ha le kellene tartóztatnod.
Néhol meg vagy említve mint a biztonsági főnököm, de nincs neved, ebben szabad kezet szerettem volna adni neked. Emellett, van rengeteg rendőr illetve törvény embere csoport tag, nem zárkózom el attól sem, hogy kapcsolatokat építs, nem én vagyok a központod, én csak azt szeretném ha nekem dolgoznál, és segítenél a problémáimat megoldani. Lehet családod is. Háziállatot nem szeretnék egyelőre, így a szőrös nyafogó kaffogó valamiktől kímélj meg.  cheers A jelenlegi életmódomhoz nem illenek az állatok, idővel talán, ha lenyugodtak körülöttem a kedélyek. Az et-m elolvasása ajánlott, a rehabra kerülő múltam az épp kijátszás alatt van, így ha az is érdekelne, vannak nyomok róla.

Nincs megkötve
Szabad


Becenév:
ide
Születési hely, dátum:
~34-36 éves (6 év különbség van kettőnk közt)
Faj:
Törvényen kívüli
Beállítottság:
Foglalkozás:
Ex elit katona (hogy hol szolgáltál ,nem lényeg, csak jó legyél benne) Jelenleg biztonsági főnök
Kapcsolatunk:
Legfőbb bizalmasom
Képességek:
Számos olyan képességed van amit a seregnél tanultál, és csiszoltál, vagy emeltél magasabb szintre, de ezeket a tudásokat jó ideje nálam kamatoztatod. Gyűlölöd te is Abigailt ,hogy miatta lettem az aki, hogy miatta jártam meg a függők poklát, nem utolsó sorban a kicsi Aaron hozott össze minket jobban.
Ki várja?
Én várom
Play by:
Jay Courtney ( De tárgyalhatunk róla Wink )

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Ordítok, üvöltök, és ripityára török mindent magam körül. A szíjak se segítettek, inkább szabadon engedtek, és bezártak egy kipárnázott szobába, ahonnét időnként kijöhetek, elvégre nem gyilkos vagyok, csak mivel kissé közveszélyesen viselkedem olykor, így nem csodálom, hogy elzárnak a többiektől. Időnként láttalak, egy másik szobában, egy fiatal gyerek ágya mellett. Gyakran tévedtem be oda, egyszer rajta kaptál, amint egy könyvet olvasok fel a srácnak. Hogy ki ő neked? Csak később tudtam meg, pár éves gyerek, de mivel az anyja drogfüggő volt, így ő is akként jött a világra. Te is ezért vagy itt, segíteni akarsz rajta, hogy megadd neki a lehetőséget, egy jobb életre. Én magamnak akartam jobb életet.
- Aaron, tudod... én hiszek abban, hogy egyszer jobban leszel. - ültem az ágya melletti széken, aranyszőke haja mint a nyári búzamezők. - Az a srác aki jön hozzád , szinte minden nap, irigyellek titeket, ti itt vagytok egymásnak. Hozzád jön látogató, látszik, hogy szeret téged. - rövid ideig szünetet tartottam.
- Nézd, meghozták az autót amit kértél, a legjobb Porsche 911, amint meggyógyultunk mindketten, elviszlek a sajátomban egy körre. - félre söpörtem a gyerek arcából néhány hajtincset. Nem tudta senki ,hogy ott álltál az ajtó rése mögött és kihallgattad a beszélgetésünket. A kis srác lagymatagon rám bólintott, és elmosolyodott.
- Hoztam kártyát is, megmutatod, hogy akkor hogyan kell játszani azt az uno-nak nevezett micsodát? Elolvastam a játék szabályokat, de nem tudom, talán ha te segítesz benne...? - segítettem felülni neki, és eligazgattam a párnán. Annyira vékony karjai vannak, megdöbbentett, hogy a drogok ilyen hatást is képesek kiváltani az anya méhben is, hogy akár később is szenvedhet tőle az ember, sőt! Gyerekként függő, és évekig tart lehozni a szerről? Vagy... tán sose sikerülhet? Azért jöttem ide a mai estén, mert az a fazon még nem ért ide, és a nővérek azt mondták,hogy egy kicsit nyugtalankodik, egyébként délelőtt szoktam hozzá bejárni.
Te azon az estén jóval később jöttél, miután lejátszottunk pár kör uno meccset. Őt látogattad meg, két napra rá rontottál be a szobámba, senki sem tudja, hogy hogyan, mert ugye az éjszakáimat mindig a puha falú szobában töltöm, az ablakaimon is rácsok vannak. A fehér szövetet mindenhol a vérem borította. Engem hibáztattál, az álmomból riasztottál és törtél rám. Képtelen voltam védekezni, valljuk be, ha egy faltörő kos elindul, azt nagyjából képtelenség megállítani. A szart is kiverted belőlem, és megígértetted, Aaron emlékére eskettél meg, hogy ki kell, hogy józanodjak, és ha kell, minden nap kivered belőlem a szart, mert az a gyerek kedvelt engem és folyamatosan arról a srácról beszélt , aki a Porsche 911-ével fogja elvinni egy körre, ha mindketten jobban lettek. Döbbenten fuldokoltam a saját véremben, és éltemben másodszor hozták rám a szarást, de komolyan. Az első akkor történt, amikor drogtúladagolástól kerültem a kórházba, akkor döntöttem el, hogy beíratom magam az elvonóra. Most pedig te... a dühtől, bánattól és a gyásztól eltorzult arcú férfi,akinek csak időnként a hangját hallottam, amint Aaronnak a kis haveromnak mesél mindenfélét.
A kezedbe vetted az életem összesöprését, összekanalaztál, attól kezdve minden reggel jöttél hozzám, és mint valami őrmester kirugdostál az ágyból, és elkezdted az edzésem. Úgy vallottad, ha gyenge a test, gyenge az akarat mindig is.    

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
2
Mióta szerepjátékozol? :
Eonok óta
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :
Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Real Life


Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
Női
Multis vagy? :
Mértékkel
Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: French Moments   Kedd Okt. 09, 2018 10:48 pm

Az emberek megházasodnak, egy kicsit még szeretnek, dolgoznak. Addig dolgoznak, amíg elfelejtenek szeretni.

A karakter a háromszög csúcsa. Ha elolvasod a hirdetést megérted miért háromszög.

Barry Gressen
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
-
Születési hely, dátum:
Montreal, 1986-1988
Faj:
ember
Beállítottság:
hetero
Csoport
Elit
Foglalkozás
Cégtulajdonos(Gressen Colour Group)
Ki várja?
Én biztosan
Play by:
James McAvoy

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Kedves Barry!

Sosem úgy szerettelek ahogyan vártad volna, és soha nem úgy akartam veled lenni, ahogyan megérdemelted volna. Egy eszménykép volt, egy fejedben megszületett gondolat kettőnkkel kapcsolatban, hogy te meg én egy szép napon majd összetartozunk.
A középiskolában ismertük meg egymást, ahol két fiú évekkel korábban szoros barátságot kötött, és amely barátságot végül az én érkezésem tört meg, és választott el egymástól.Egy alsó osztálybeli lány, akit egy ismeretlen adománya juttatott be abba az elit iskolába, ahova te és Oliver jártatok. Esetlen, suta lány voltam, tele megannyi gátlással, és félelemmel, nem tudtam igazán kapcsolatot teremteni a tőlem oly szokatlanul különböző emberekkel. Ti azonban nem hagytatok magamra. Titokban a táskámba csempészett édességek, helyenként valami nap végén észrevett kókadozó tulipán, egy-egy mozijegy, vagy fagylalt a sarkon annál a gyors beszédű olasznál, akinek a francia szavait sem értettük, nemhogy az olaszt.Velem voltatok, amikor bántottak a származásom miatt, vagy éppen amiatt, mert nem voltam olyan kifinomult modorú mint a többi lány.Én....én csak én voltam. A bolondos színes hajgumikkal, a rongyolt szélű naplómmal, amibe a verseimet írogattam.Sosem illettem abba az iskolába, sose illettem a pénzes, elitista világba.Most látod, mégis ennek a része vagyok. Miattad.Nem vetem a szemedre Barry Gressen, ó ne hidd! Talán csak azt az egyet, hogy egy gyenge pillanatát az életemnek kihasználtad, és tudtad, hogy a döntésemen később sem fogok változtatni.
Még akkor sem, amikor öt éve kötött házasságunk alapjai majd egyszer rogyadozni kezdtek. Az első könyvsikereimben sem osztoztál, még akkor sem, amikor szükségem lett volna arra, hogy velem gyere a fogadásokra. Egy ideje nem is érdekel mikor vagy éppen kivel járok haza. A munkába temetkeztél és nem is akarsz tudomást venni arról, hogy én is ott vagyok melletted.
Egykor Olivert választottam kettőtök közül...egykor vele akartam lenni, de egy elhibázott döntésnek köszönhetően végül nem mentem vele Európába, helyette itthon maradtam.Nem sokkal később kérted meg a kezem és én igent mondtam.Én anyagi biztonságra vágytam....hogy te mit akartál pontosan soha nem tudtam meg. Talán úgy érezted te győztél és nem Oliver, aki soha többé nem tért vissza. Egészen mostanáig. Mióta megtudtad idegesebb vagy. Félsz, féltesz talán, hogy elhagylak, hogy Oliver az egyetlen akinek a közelében elgyengülök, és egy napon az a nő, aki biztosan állt melletted, akinek köszönhetően társadalmilag is elismert vagy, nem csupán az üzleti életben majd cserben hagy.
Én próbáltalak szeretni, próbáltam a házasságunkat megmenteni, küzdöttem érted, annyi hónapon, és éven át, Barry. De belefáradtam abba, hogy hajszollak, miközben te olyan természetesnek veszed a jelenlétem.Nem akarlak elhagyni, ragaszkodom hozzád...de fogalmam sincs hol keresselek az elveszett időben? Hol van az a fiú, aki képes volt velem végignézni bármilyen ostoba romantikus filmet? Aki imádta a karamellbe mártogatott popcornt, és akit el lehetett rángatni egy Monet kiállításra, akár az éjszaka közepén is? Aki időnként felemás zoknit vett fel, és aki mécsesekkel kivilágított utat csinált nekem egy karácsonyi partin a házuk bejáratáig? Néha azon tűnődöm, hogy az valóban te voltál? A múzsám voltál, a legerősebb mozgató ereje az életemnek, hogy egy napon a semmibe vesszen a ragyogásod. És nem tudom milyen titokzatos ékszerész lenne az, aki vissza tudná hozni csillogó fényed.
Erős kézzel irányítod a céged, de azt hiszem valójában még mindig az a fiú vagy, aki attól fél, hogy nem őt fogom választani, ha arra kerül a sor. De tudod, ha ez így is lesz, annak te leszel az oka. Mert lehetne mindez másképpen.
//A név kötött.Értelemszerűen. Az avatárt nagyon szeretném, de ha hasonló jó ajánlattal állsz elő, akkor egyezkedhetünk (főleg ha komoly a szándékod a megalkotásra) Ha regisztráltál, egy rövid összefoglalót találsz rólam a Plothálóban.Ha felkeltette az érdeklődésed a karakter, megérkezés után keress üzenetben.//

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
kb. 10 éve
Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Real life
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
is-is
Multis vagy? :
igen

TémanyitásTárgy: Brooklyn Edwards   Szer. Okt. 10, 2018 2:02 pm


A kor és a név változtatható. Rengeteg ötletem van a plotokkal kapcsolatban. Smile Ami a legfontosabb nagyon-nagyon várlak, el se tudod képzelni, mennyire. Ha úgy érzed, képes vagy megvalósítani, egy kissé bunkó, érzelmeit elrejtő, meglehetősen komor, vagány rosszfiút, akkor dobj meg egy pm-mel.! Smile  

Nicholas Bates
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
Nick
Születési hely, dátum:
szabadon választható
Faj:
ember
Beállítottság:
hetero
További adat, amit te adsz meg:
ide
További adat, amit te adsz meg:
ide
További adat, amit te adsz meg:
ide
Ki várja?
Én, aza Brooklyn Edward - ex társ, ex szerelem
Play by:
Stephen Amell

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Sose vágytam társra, de ahogy egyre veszélyesebb és bonyolultabb ügyeket kaptam, úgy kezdett el apám is ragaszkodni ehhez a képzetéhez. Ezért is kaptalak meg téged társnak egy idő után, amit, mondanom sem kell, mindketten rühelltünk. Én feminista, maximalista és magamnak való nőszemély, te himszoviniszta, mogorva és bunkó, de valahogy mégis úgy hozta a sors, hogy kiválóan össze tudtunk dolgozni, hisz mindketten profik voltunk.
Egyik alkalommal egy fegyver-és drogcsempészettel üzletelő bűnbandába kellett együtt beépülnünk, mint egy igazi pár. Nem tudom, hogy a játék miatt, vagy, mert igazából az első perctől fogva vonzódtunk egymáshoz, de hamarosan nem csak a szerep kedvéért alkottunk egy párt, hanem valóban egymásba szerettünk. Én legalább is biztosan szerettelek annak ellenére, hogy sose hittem a romantikában, szerelemben, hogy szerintem ez időpocsékolás – te mégis az egyik legfontosabb személy lettél az életemben.
A sors azonban csak ritkán kegyes és jó: egy idő után lebuktunk a banda előtt és kiderült, hogy mindketten zsaruk vagyunk, amiért bosszút esküdtek ellenünk. Téged a szemem láttára lőttek le, amitől összedőlt az egész világom, de én valamilyen oknál fogva mégis élve megúsztam a dolgot és nem haltam meg.
Megfogadtam, hogy megbosszullak, hogy sose felejtelek és sosem fogok mást szeretni rajtad kívül, de a bosszú ideje sajnos még várat magára.
Amit a jelen időben elvárnék tőled, a keresett személytől, hogy kiderüljön, mégsem haltál meg, csak eljátszottad a halálod, hogy te magad is bandatag lehess, azaz átállj arra a bizonyos „sötét oldalra.” Mikor ezt megtudom majd, egyszerre csap le rám a Menny és a Pokol, hiszen egy időben esek szét a boldogságtól, hogy a szeretett férfi mégis életben van és rogyok össze a csalódástól az árulásod miatt.
A zord felszín alatt azonban még mindig érzünk valamit egymás iránt, én biztosan. Azt rád bízom, illetve közösen kitaláljuk, hogy miért álltál át a bűnözők oldalára, illetve, hogy még érzel-e irántam (azért ez nem lenne rossz dolog: P ). Semmiképpen sem csöpögős szerelmi drámát szeretnék, inkább valami mélyebbet, sötétebbet, érzékit, szenvedélyeset, amiben természetesen azért pozitív karakterfejlődések is lesznek.
//Jó lenne azért, ha egy idő után mégis rájönnél, hogy mekkora oltári marha voltál, amiért elárultad a hivatásodat, ami egy rendőr számára a legszentebb (persze, erre meg is lehetnek a reális okaid) és infókat szolgáltatnál nekem a bűnszervezetről, amiben ügyködsz. Szóval amolyan kettős ügynök lennél bizonyos idő után.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: French Moments   

Vissza az elejére Go down
 

French Moments

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind the Mask :: Our World :: Real life-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ