Are you the only one lost in the millions?
Or are you my grain of sand that's blowing in the wind?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Teen Wolf FRPG

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Főadmin
Szorgalom pontok :
0

TémanyitásTárgy: Teen Wolf FRPG   Szer. Szept. 05, 2018 1:58 pm


teen wolf frpg
senki sincs biztonságban...

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres.
A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében.
Az utóbbi időszak a feledés lovasaival sújtotta a várost, elragadva és szeretteikkel elfeledtetve a lakosokat. Azonban akit egyszer a lovasok elvittek, idővel maguk is lovasokká lettek. Ámokfutásuk azonban most véget ért! Scott és csapata végleg leszámoltak a hajtóvadászattal, felszabadítva mindent és mindenkit, aki valaha is a fogjuk volt. Legyen az ember, vagy valamilyen bestia, egy biztos, bárkik is legyenek most ismét szabadok.
Új korszak köszönt a városra. Talán az eddigieknél is sötétebb, veszedelmesebb. Akik egykor lovasok voltak, most új életüket próbálják élni, vagy csak a korábbit folytatni a városban. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki.
Hát most hallatnak magukról! Vámpírok és lidércek... Az éjszaka árnyai még elevenebbek, mint valaha. Elölről kezdődnek a rejtélyes halál esetek. A lidércek csínytevései néha túl veszélyesnek bizonyulnak, ennek köszönhetően az Eichen természetfeletti "lakói" is elszabadulnak. Köztük a goblinok és dicloniusok, akik még több bonyodalmat okoznak. Mindenki értetlenül áll a történtek előtt. Ujjal mutogatnak az emberek egymásra, legfőképp az új jövevényekre. Ez a helyzet még a természetfelettiek és a vadászok számára is újdonságot jelent.
Immár senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Túl sok az ismeretlen. Túl sok a kérdés. Túl sok a talán. Innen vajon hogyan tovább? Te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet esélyed.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind-the-mask.hungarianforum.com

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
Jó pár éve, kisebb kihagyásokkal.
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, illetve adaptáció - az utóbbi időben leginkább egy adaptáció jellegű oldalon aktívkodtam, így az valamivel közelebb áll a szívemhez.
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
Mindkettőt szívesen viszem.
Multis vagy? :
Naná!

Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Teen Wolf FRPG   Vas. Szept. 09, 2018 2:17 pm

Áruló bátyus eladó!

Már nagyon, de nagyon régóta várom az uraságot! *-* Sok izgalmas játékot és fordulatot tervezek vele, a drámáról és harcokról már nem is beszélve! Az pedig csak rajtunk áll, mi lesz a  történetünk vége. Ki tudja, nemde?

Alexander Burke
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
Alex
Születési hely, dátum:
New York, ??? (30 alatt)
Faj:
vérjaguár
Beállítottság:
heteroszexuális
Ki várja?
Raven Burke (KATT!)
Play by:
Ian Somerhalder (CSAK ÖTLET, hogy legyen elképzelés stílusra, külsőre, de mindenképp olyan pb-t szeretnék, aki legalább szem-, hajszínben hasonlít Ravenre)

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Elárultál. Odavetettél a vadászoknak, mint valami ízletes húsdarabot, csak hogy te "szabad lehess". De ne félj, nem úszod meg ilyen könnyen. Elkaplak, és ha így lesz... Imádkozz, hogy túléld a találkozást.
Már évek óta a nyomodban járok, így kerültem Beacon Hillsbe. Utánad kutattam, de nem ám azért, hogy aranyosan egymás karjaiba boruljunk. Bosszúra vágyom. Olyan kegyetlen bosszúra, amilyet még senki se élt át. Engem nem fogsz meghatni az ártatlan szempilla-rebegtetéssel, vagy a kaján mosolyoddal. A húgod vagyok, ismerlek már. Habár teljesen idegenné váltál számomra, amikor megkötötted az alkut.
Azóta is apát keresed, tudtommal... Mit gondoltál, hogy ha megtudja, hogy a saját testvéredet eladtad a szabadságodért cserébe, majd jól megölelget? Vállon vereget és gratulál? Nem tudom, mi jár a fejedben - vagy épp mi nem -, de az biztos, hogy gerinctelen alak vagy. Egy önző, semmirekellő rémség, akit csak az alkohol, a nők, és apa megtalálása érdekli. De ő is miért kell neked? Hogy pénzt kérj tőle? Vagy netán őt is el akarod árulni?
A mai napig reménykedem benne, hogy az egész csak félreértés volt. Talán a lelked mélyén jó "ember" vagy, csak velem bántál rosszul. Talán még mindig szeretsz, de most már hiába. Nem érdekel, milyen kifogásokkal jössz majd, akkor is megkapom, amit akarok.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
Jó pár éve, kisebb kihagyásokkal.
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, illetve adaptáció - az utóbbi időben leginkább egy adaptáció jellegű oldalon aktívkodtam, így az valamivel közelebb áll a szívemhez.
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
Mindkettőt szívesen viszem.
Multis vagy? :
Naná!

Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Teen Wolf FRPG   Vas. Szept. 09, 2018 2:51 pm

A bűn nem jár egyedül

Mindenkinek kell valaki, aki segít rendben tartani az életét, nem? Hát így járt szegény Sheilah is, persze ő nem is gondolta volna azelőtt, hogy mennyivel könnyebb lesz végeznie a munkáját így, hogy van mellette valaki. De ezt a világért sem ismerné be, ugyebár.

Karakter neve
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Becenév:
majd elválik
Születési hely, dátum:
Detroit, ??? (kora az avatartól függ)
Faj:
vadász/természetfeletti (semmiképpen sem hétköznapi ember!)
Beállítottság:
heteroszexuális
Ki várja?
Sheilah Blackwood (KATT!)
Play by:
Zane Holtz vagy D.J. Cotrona, de mindkettő csak ötlet igazából

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Édesem... Átkozom a napot, amikor megismertelek. Te vagy az én állandó segítőm, bűntársam, aki segít eltussolni a gyilkosságaimat, aki intézi a találkákat és rendben tartja a fegyvereimet. Ez utóbbit persze ki nem állhatod, úgyhogy csak a megállapodásunk szerint a te feladatod. És amúgy is... Sose oda teszed vissza őket, ahova kellene, így inkább helyette te rendezed a papírmunkákat, ha épp adódnak - de a Mr. Wolsey-val kapcsolatos ügyekhez hozzá sem érhetsz, ezekkel én foglalkozom. Fogalmam sincs, miért hagytam, hogy segíts nekem, hiszen eddig megvoltam egymagamban is, nem volt szükségem egy hozzád hasonlóra. De hát... Mégis itt vagy, hogy engem a sírba vigyél csodás humoroddal. Ha ez pedig még nem lenne elég, néha még a melóimba is belekontárkodsz kicsit, a fegyverekhez való szakértelmednek köszönhetően ráadásul sikeresen. Aztán meg büszkén kihúzod magad és szajkózod, hogy „Nélkülem úgyse sikerült volna.”
Ritkán, de előfordul viszont, hogy örülök neked.. De ne gondold túl, csak azért nem zavartalak még el, mert hasznos tudsz lenni, ha akarsz. Jó munkákat intézel nekem, ráadásul még a kávémat is időben hozod reggel. Bár, néha kicsit édesre sikerül, de ezzel is spórolok pár percet, amit később másra fordíthatok majd.
Annyiszor hallottam már a történetedet, mégis úgy érzem, valamit elhallgatsz előlem. Hamarosan úgyis fény derül rá, előttem semmi nem maradhat titokban.

// Na tehát. A titkot itt elárulom: te magad is az Árész-program résztvevője voltál. Még a legelején leléptél, ennek oka a korodtól függ. Ha az én csapatomba tartoztál, Stella Argent meggyőző szavai vettek rá, hogy lépj ki. Ha viszont korábbi generáció vagy, talán valami más okból hagytad ott a kiképzést. Mindenesetre okosan döntöttél, belőled nem lett hibrid szörnyeteg, mint belőlem. Legalább is nem a program által. Hogy azóta mi történt veled, milyen életet éltél, hogy kerültél ide, csak te tudhatod, így ezt rád bíznám. Viszont nyilván valahonnan meg kellett szerezned a bűnügyekkel kapcsolatos ismereteidet, a fegyverekkel kapcsolatos tudásodat, így erről se feledkezz meg. <3 Zane Holtz és D.J. Cotrona pb-nek csak ötlet, bár nagyon örülnék mindkettőnek! *-* Ami pedig a karakter korát illeti, nem szeretném különösebben megszabni, elvégre minden a pb-től függ.
Az Árész-programról bővebben ITT és ITT  olvashatsz!

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Teen Wolf FRPG   

Vissza az elejére Go down
 

Teen Wolf FRPG

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind the Mask :: Our World :: Adaptáció-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ