Are you the only one lost in the millions?
Or are you my grain of sand that's blowing in the wind?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Kingsley Arts School

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
Hat éve.
Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Real life, adaptáció, fantasy - mikor, mihez kedvem és ihletem van.
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
Mimdkettõt szívesen viszem.
Multis vagy? :
Sajnos igen.

TémanyitásTárgy: Kingsley Arts School   Pént. Szept. 21, 2018 6:34 pm
'til death we do art
Iskolánkat 1889-ben alapította Dolores Kingsley színművész, 72. Utcai Színművészeti Iskola néven. A tandíj olyannyira megfizethető volt, hogy a középosztály szülöttei is megengedhették maguknak, Mrs. Kingsley pedig előkelő neveltetése ellenében sem utasította el az Upper East Side-tól távolabbra esők jelentkezését sem. Az iskola a mai napig hatalmas hírnévnek örvend New York város lakosainak körében. Ugyan az évtizedek során átesett néhány névváltáson, s jelenünkre a színmű mellett más szakok is választhatók, a cél ugyanaz maradt: a művészet megismertetése, elterjesztése a fiatalok közt.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
Hat éve.
Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Real life, adaptáció, fantasy - mikor, mihez kedvem és ihletem van.
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
Mimdkettõt szívesen viszem.
Multis vagy? :
Sajnos igen.

TémanyitásTárgy: Re: Kingsley Arts School   Pént. Szept. 21, 2018 7:28 pm


Nos, hát szia! Szóval megpróbállak most nem elijeszteni. Rengeteg ötletem van, attól függően, milyen életkorba sorolnád az úriembert, a pofijára is bőven vannak jelöltjeim, de szeretném, ha összedugnánk a fejünket, és együtt, közös erővel találnánk valakit. A nevet nyugodtan változtasd, csak egy kósza ötlet volt, ami felötlött bennem, nem ragaszkodom hozzá. Ragaszkodni csak a leírtakhoz ragaszkodok, azt, hogy a kapcsolat milyen irányba fejlődik együtt kitaláljuk, a megismerkedés és minden egyéb is a kötelezően leadott érkezés utáni PM árán derül majd ki. Szeretek közösen ötletelni, és tényleg mindenre nyitott vagyok.  Nagyon várlak, és nem csak én, hidd el, sokan állnak majd mögém a várakozók sorába, szóval siess, de nagyon!

Hayden
Stoppolva


Születési hely, dátum:
Ezt rád bízom, minden attól függ, hány éves leszel.
További adat, amit te adsz meg:
Jelenleg párkapcsolatban van.
Ki várja?
Én, az ikertestvérem, és úgy mindenki más, de rajtunk keresztül még minimum négyen.
Play by:
Ketten együtt eldöntjük.

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Tetszik, hogy pezsgős pohárból iszod a vörösbort. Tetszik, hogy milyen fancsali képet vágsz, mikor a vörös nedű nyelvedet érinti, s közlöd, hogy mennyire utálod a vörösbort. Tetszik, hogy mindig azt az ébenfekete bőrdzsekit hordod, aminek valamiért whiskey és dohány szaga van. Pedig a whiskey-t is utálod. De, azt legalább nem iszod pezsgőspohárból.

Tetszik, ahogy az orrnyerged masszírozod, mikor ideges, vagy feszült vagy - esetleg mindkettő egyszerre. Tetszik, hogy minden szombaton az ananászos zoknimat veszem fel, és te minden szombaton megdicséred, mintha figyelnél ilyen apróságokra. Tetszik, ahogy folyamatosan valamifajta élénk színű rágógumi van a szádban.

Tetszik, ahogy a hosszú ujjaid csuklómra fonódnak minden egyes alkalommal, mikor egymás mellett állunk a metrón. Tetszik a dohány és whiskey szag, amit érzek, mikor hozzád bújok a metrón, mert megint azonos kocsiban vagyunk az alkoholista pasassal, aki hónapokkal ezelőtt megpofozta azt a lányt, aki megkérte, hogy álljon arrébb, mert le akar szállni. Tetszik, hogy mindig, mikor estig próbálok te a buszmegállóban vársz, és hazáig kísérsz. Tetszik, hogy apró csókot lopsz tőlem olyankor a kapu előtt, majd szó nélkül tovaszállsz, mintha csak egy kósza álom lettél volna, akit az éjszakai busz kék fényében álmodtam magamnak.

Azt mondod, tetszik neked, hogy mennyire kék vagyok. Tetszik, hogy milyen piros és sárga és rózsaszín és lila és naplemente színű vagyok. Azt mondod tetszik neked, hogy pezsgőspohárból iszom a vörösbort. Tetszik neked, hogy milyen fancsali képet vágok, mikor a vörös nedű  nyelvemet érinti. Azt mondod, hogy elvesztetted a fejed a lábaim között. Azt mondod, nem tudsz nem az éjszaka közepén hívni. Azt mondod, tetszik a nyakkendő amit én utálok. Tetszik, a csuklómon. Azt mondod, tetszik neked, hogy magabiztos vagyok. Tetszik, hogy a csontjaimban is megérezlek. Azt mondod, tetszik neked, hogy nem tudsz nekem nemet mondani. Tetszik, hogy nem tudok neked nemet mondani. De, nem csak a kóstolót akarom belőled.

De, mondd csak. Humoros egyáltalán? Nevet a vicceiden? Képes figyelem kívül hagyni a pletykákat? Ő is tudja, hogy megy ez? Jártok moziba? Csókolóztok a parkban? Hozzád bújik a metrón? Körülfogják ujjaid csuklóját? Sokáig fennmaradtok és csak beszélgettek? Ő is pezsgős pohárból issza a vörösbort? Jól szórakozol? Változtatna valamin, ha elé állnék, és szembesíteném? Ha elmondanám neki, hogy szeretem az alkohollal és dohánnyal keveredő leheleted,  az ujjaidat a csuklómon, a hajad csiklandozását a bőrömön? Neki is hagyod, hogy a mellkasodra hajtsa a fejét, és a szíved ritmusára dúdoljon? Táncol neked, ha arra kéred? Ha vele vagy, és becsukod a szemed, vajon engem látsz? Ő az Igazi? Komolyan gondolod?

Mégis, tetszik mikor kiabálsz, s bizonygatod csak egy ártatlan kaland vagyok, egy édes kis bűnözés, semmi több. Azt mondod, hogy fel kellene ébredjek mert a rózsaszín, vattacukorba szőtt álmok sohasem válnak majd valósággá. Ilyenkor üvöltesz és csapkolódsz, és a szemeid feketeségbe fordulnak át - majd rögvest birtokba veszed az ajkaimat.
Amikre azt mondtad, tetszenek.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
kb. hat éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :
Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
mostanában inkább real life
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
mindkettő
Multis vagy? :
igen

TémanyitásTárgy: Re: Kingsley Arts School   Hétf. Szept. 24, 2018 6:37 pm


Nem feltétlenül vagyok a kötöttségek embere, viszont azt most ki tudom jelenteni, hogy azért egy kicsit fluffos, romis sztorit várok ettől a párostól - persze nem olyan Szerelmünk lapjais fajtát, nem elaludni akarok a reagolás közben. A pontos definiálást mindenképpen közös megegyezés alapján szeretném, de semmiképp nem ígérek könnyed limonádét, sokkalta inkább anyázást és Izaurás sorozat feelinget.
A pb nem kötött, csak egy ötlet, ettől függetlenül boldoggá tennél Cameronnal, vagy hasonló fizimiskájú fiatalemberrel. A név is változtatható, ha nagyon nem tetszene.

Kaiden Collins
FoglaltSzületési hely, dátum:
16-20 közé tenném a korod, a többi rajtad áll majd
Ki várja?
egyelőre csak én
Play by:
Cameron Monaghan (?)

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

A végtelen univerzum megannyi csillaga egyetlen pontba tömörülve közeledett felém, s fényük egy pillanatra sem tompult, úgy csillogott a szeme. Ébenfeketének láttam a vaksötét miatt, mely körülvett minket, de akár kék is lehetett. Karjait a falnak támasztotta, hogy ne tudjak menekülni - akkor még fogalma sem volt róla, hogy nem is akarok. Az orrát az enyémnek dörgölte, ajkai súrolták a szám, majd előrebiccentettem a fejem, s végül én csókoltam meg. Karjai a derekamra csúsztak, közelebb vont, hozzásimultam. Ez voltál te, és az első csókom. Néhány hónapra költöztél Ashwood-ba, a szülőhazámba, valami családi ügy miatt. Nem kérdezősködtünk sokat, az iskola népe arra időszakra kétfelé oszlott: az egyik csoport félt tőled, mivel azt beszélték, hogy otthon, New York-ban komoly rendőrségi ügyeid vannak, a másik csoport pedig betitulált egy sznob köcsögnek, aki drogozik. Egyedül én voltam az, aki nem hitt az előítéleteknek, s te, amint észrevetted, hogy nem vagyok hajlandó beállni egyik csoporthoz sem, emellett még jól is tanulok, minden órán mellém ültél. Az utolsó esténken, a csók után megígértetted velem, hogy minden este üzenek a Facebook-on. Így is tettem. Válasz azonban soha nem érkezett.
Sokszor összefutottunk már, mióta New York-ban tanulok. Előfordult, hogy kifejezetten együtt érkeztünk közös kedvenc szórakozóhelyünkre, de te mintha nem is emlékeznél az Ashwood-ban töltött néhány hónapra, sem rám, úgy mutatkoztál be az első alkalommal. Belementem a játékba, s azóta úgy kezelsz, mintha szeretőnek akarnál becserkészni a barátnőd mellé.
Nem láthattam a maszkod mögé. Nem tudhattam, hogy a komoly rendőrségi ügyekről szóló pletykák mocskosul igazak voltak. Nem tudhattam, hogy nagyobb problémák vannak a fejedben, mint amit a mindennapos alkoholfogyasztás okoz, és hogy nem véletlenül nem ismertél meg a második első napunkon. És még a mai napig sem tudom.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
1
Mióta szerepjátékozol? :
5-6 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Fantasy, adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :

Multis vagy? :
Igen

Keresetteim :
Angelina - legjobb barátnő
Shekinah - egyetlen lányom
Zadkiel - legnagyobb ellenségem
Peter Prescott - egyetlen testvérem
Adriel - angyali besúgó
Marax - a hazug
Kizal - bajtárs
Tia Case - a vadász

TémanyitásTárgy: Re: Kingsley Arts School   Kedd Okt. 02, 2018 11:37 pm


A két karakter között egy nagyon erős testvéri kapcsolatot szeretnék kialakítani, amit a külön töltött évek se tudtak megbontani. Ők tipikusan olyan testvérek, hogy; "Én bánthatom, de ha más teszi, az halott ember". Thalia életében nagy szerepet szánok neki, így az előtörténetem elolvasása kötelező olvasmány! A közös pontokon kívül minden mást a megalkotóra bíznék. Szeretném ha ez a név maradna, tekintve, hogy az et-ben is így emlegettelek, de ha akarod adhatsz neki második nevet. A pb tekintetében teljes mértékig alkuképes vagyok. Dobj meg egy üzenettel, ha megjöttél és elmondom a további ötleteimet.

Peter Prescott
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Kor:
30-33
CSoport:
Kívülálló / Tanár (zene)
Ki várja?
Én nagyon és lehet Alexander is
Play by:
Adam Levine

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Mégis mit mondhatnék rólad? Azt hogy gyűlöllek, csalódtam benned is? Ha ezeket a fejedhez vágnám hazudnék. Sosem tudtam rád haragudni, megértettem a fájdalmaidat, hiszen én is hasonlókat éltem át. Szenvedhettünk volna együtt is, hogy egymást támogatva túl legyünk az egészen. De te nem így döntöttél. Felégettél magad mögött minden hidat és hátra sem nézve elmentél. Igazán el sem búcsúztál tőlem, mondván, hogy hétvégére hazatérsz. Mindketten tudjuk, hogy nem így történt. Eldobtad magadtól az egyetlen szenvedélyed, a zenét és inkább elmentél a legtávolabbi egyetemre, hogy mérnöknek tanulhass. MÉRNÖKNEK! Te, aki világ életében a zenével foglalkozott. Nehéz szavakba öntenem, hogy mennyire tehetséges voltál a fúvós hangszerekkel. Ha az emlékeim nem csalnak a klarinét volt a kedvenced mind közül. Persze az abszolút hallás mindenben neked kedvezett. Évek óta nem hallottam rólad, mintha meghaltál volna. Gondolataimban sosem szűntél meg létezni, temérdek szeretettel gondoltam rád. Két éve annak, hogy elvesztettem az életem, egy éve annak, hogy anya is távozott az élők sorából, teljesen egyedül maradtam. Mégis mi vett rá, hogy visszatérj a városba? Engem akartál látni vagy csak erre van dolgod? Úgy érzem már semmit se tudok rólad, mintha egy másik ember lennél. Ha nagyon erősen kívánnám lennél újra a védelmezőm, a testvérem?

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
7-8 éve
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
Szívem a fantasy és sci-fi, disztópia irányába húz, most mégis inkább egy szem real life oldalon vagyok fenn.
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
inkább női
Multis vagy? :
igeen, de általában kettőnél megállok


TémanyitásTárgy: Re: Kingsley Arts School   Hétf. Okt. 15, 2018 7:07 am


Szeretném, ha szépen lassan kialakulna egy szerelmi szál a kettőjük között, a pb-t nagyon szeretném, ha maradna, más változtatásra nyitott vagyok. Jaj és még valami, Lulu terve összehozni egy Deaf West Spring Awakening a suliban, szóval akár rendezhetnéd ezt te, ha úgy érzed a karakternek lenne erre vénája

Szabadon Választott
Szabad


Becenév:
te választod
Születési hely, dátum:
te választod
Faj:
ember
Beállítottság:
pán/biszex
További adat, amit te adsz meg:
transzmaszkulin genderqueer
További adat, amit te adsz meg:
siket
További adat, amit te adsz meg:
szobrászat festészeten tanul
Ki várja?
egyelőre én várom, de talán a későbbiekben a spring awakening cast is?
Play by:
Chella Man

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Megkérdezted, hogy kérek-e a kakaódból, mert nekem nagyobb szükségem volt rá. Erre én szipogva elfogadtam a papírpoharat, és elkezdtünk beszélgetni. Vagyis jobban mondva, én beszélni. Ami, nem igazán vall rám, egy idegennek kiönteni a szívem egy hideg téli estén. Nem volt nálad kesztyű, majd lefagytak az ujjaid, így én odaadtam a sajátom, a piszkosrózsaszínűt, azóta is nálad van. Csak úgy andalogtunk, én sírtam, és beszéltem, és sírtam. Nagy szipogva beinvitáltalak a pékségbe, mert lassan az összes tagunk elgémberedett. Nammouraht sütöttem, mert a sütés mindig megnyugtat, te pedig begyújtottad a kandallót. Csak beszélgettünk, órákig. Majd másnap a suliban folytattuk. Elmondtad, hogy transz vagy, genderqueer, és hogy siket. Ha kiveszed a halló készüléket egyáltalán nem hallasz. Azóta tanulgatok jelelni, sokat segítesz, és nem nevetsz ki, ha véletlen eszméletlen baromságot csinálok.
Félek elmondani, hogy azt hiszem kezdek beléd szeretni.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Kingsley Arts School   

Vissza az elejére Go down
 

Kingsley Arts School

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind the Mask :: Our World :: Real life-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ