Are you the only one lost in the millions?
Or are you my grain of sand that's blowing in the wind?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 D S H

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
10 év+
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
vegyes
Multis vagy? :
igen


TémanyitásTárgy: D S H   Kedd Okt. 09, 2018 8:42 pmREGISZTRÁLJ | VONULJ VISSZA | ÁLLJ ELLENhttp://heroesdarkside.jcink.net

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://heroesdarkside.jcink.net/index.php?

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
10 év+
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
vegyes
Multis vagy? :
igen


TémanyitásTárgy: Re: D S H   Vas. Dec. 30, 2018 8:17 pmJames Barnes
Szabad


Becenév:
Bucky
Születési hely, dátum:
1917. 03. 10.
Faj:
ember (csoport: szuperhumán)
Beállítottság:
heteró
Ki várja?
Natasha Romanoff, Steve Rogers, Jenn Walters - és úgy mindenki más
Play by:
Sebastian Stan

Kettõnk története
ismerd meg a karaktertNATASHA:
Emlékszel Rám?

Én igen. Pontosan feltudom idézni minden pillanatát, pedig hidd el, sokat megadnék azért, hogy a vörös szobában történteket semmissé tegyem.
Kevesen tudják, hogy a vörös csillag - nem éppen romantikus - fénye alatt találkoztam Veled először. Több alkalommal is részt vettél a kiképzésemen, és azon kevesek közé tartoztál, kiken nem tudtam felülkerekedni. A büntetésem sosem maradt el. Egyszer csak eltűntél, s nem láttalak többé. Mindannyian, kik részt vettünk a programban, számok voltunk, a nyilvántartás részei. Soha nem tudtam meg, mi lett a sorsod.
Mint később kiderült, a Tél katonája nevet viselő zsoldos, ki után évekig kutattam, nem más volt, mint Te. Az oroszok egy újabb kreálmánya, aki parancsokat teljesít. S nem mellesleg egy golyóval elintézte a „bikini vagy tankini?” kérdéskört számomra. A fekete maszk lehullt, és vele együtt további csontvázak estek ki abból a bizonyos S.H.I.E.L.D.-es szekrényből. Én, Rogers és még jópáran ott voltunk, s láttuk. Láttunk Téged.
A bujkálást választottad, egészen addig, amíg Helmut Zemo újabb eszközként használva Téged, robbantotta ki a háborút.
Mindenki tudja, mi történt. Azt viszont már kevesen, mi lett a Te sorsod.

Ez csupán egy vázlat, ami nem tükrözi teljesen, miféle lehetőségek vannak a karakterben. : ) Sokan várunk, gyere, harcolj Te is velünk!

_____________________________________________________

JENN:

Azt mondják, jó ember vagy.

Hinnem kellene benne, hiszen Steve Rogers - mint az egyetlen ékes emlékhordozód, egy pillanatig sem bizonytalanodik el, ha rólad van szó.
Hinnem kellene benned, mert minden beléd táplált szörnyűség ellenére megmutattad, hogy érdemes vagy egy második esélyre. Persze ez... egyáltalán nem könnyű. Bizalom ide, vagy oda, a régmúlt hazafija, akit Steve ismert, aligha fér össze a szovjet csillag vörös fényével - a fénnyel, ami varázsszavak nélkül is hatással van rád.

Nem ismerhettelek a múltban és nem ismerlek a jelenben sem. Nem tudom megítélni, bízhatnék e benned és őszintén szólva... fogalmam sincs, mit kezdenék veled, ha egyszer beállítanál. Viszont, ha valaha is elhagyod Wakandát, úgy gondolom, lesz esélyed, hogy bebizonyítsd, képes vagy embernek lenni.

Van még erőd, katona? Mert azt mondják, jó ember vagy....

_____________________________________________________

STEVE:
Amikor kérdezik tőlem, hogy milyen vagy, nehezemre esik válaszolni. Nehezemre esik leírni azt, ami számomra természetes, ami mintha a lényem része lenne.
Vajon lett-e volna Steve Rogers Bucky Barnes nélkül? Nem tudom. Lehet. Hisz még édesanyámtól tanultam meg, hogy mindig kelljek fel, bármekkora ütést is kapok, bármennyire is könnyebb volna lent maradni. De tőled tanultam meg kitartani és bízni. Te mindig ott voltál mellettem. Mindig küzdöttél értem, velem, pedig nem lett volna muszáj. Te döntöttél így.
Sosem szálltál ki. Pedig sok gonddal járt. Mindig neked kellett bevinned a csapásokat, amiket én nem tudtam. A lelkem, az igazságérzetem, sajnos, erősebb volt a testemnél, így csak állni tudtam az ütéseket, visszaadni nem. Elkezdeni a harcokat, de nem befejezni... Te mégsem tágítottál.
Gyakran haragudtál rám emiatt, de mégsem azért, hogy a barátságunk téged belerángatott a kilátástalan küzdelmeimbe. Azért haragudtál, mert nem törődtem a saját épségemmel, ha az elveimről volt szó - azt gondoltad, egyszer nem leszel majd ott, hogy kihúzz a bajból... De mindig ott voltál.
Sokszor vitáztál velem, hogy túl messzire megyek, hogy hallgatnom kéne a józan észre. Pedig tudtad, hogy hiába beszélsz. Tudtad, hogy nem fogok megváltozni. Könnyebb lett volna csak elsétálnod és úgy tenni, mintha sosem ismertél volna - nem hibáztattalak volna érte. De mégsem tetted. Nem kellett, hogy te is viseld az én keresztem. De mégis megtetted.
Mindig is a legjobb barátom voltál. Azt hiszem, ez írna le a legjobban téged... Nem Amerika Kapitány, hanem a nyeszlett, apró, beteges, nincstelen, kényszeres igazságtevő Steve Rogers legjobb barátja. Az egyetlen barátja. Mert rajtad kívül mindenki más lenézett, bolondnak titulált és elkerült. Neked is ezt kellett volna tenned, egyszerűbb lett volna az életed.

Vajon lett-e volna Steve Rogers Bucky Barnes nélkül? Nem tudom. Nem tudom elképzelni. Nem is akarom elképzelni. A Tél Katonája is csak azért vált belőled, mert te sem tudtad elképzelni, hogy magára hagyd a barátodat. Én pedig hiába lettem a szuperkatona, nem sikerült megvédenem téged - ahol te győztél, én ott elbuktam...
Fogalmam sincs, ezek után hogyan tudnám valaha is visszafizetni a barátságodat. De megígérhetem, hogy én is kitartok melletted, ahogy te is megtetted értem.

A legvégéig, barátom.


Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://heroesdarkside.jcink.net/index.php?

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
10 év+
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
vegyes
Multis vagy? :
igen


TémanyitásTárgy: Re: D S H   Vas. Dec. 30, 2018 8:26 pmRobert Bruce Banner
Szabad


Becenév:
Bruce/Hulk, mikor ki van elől
Születési hely, dátum:
1969. 12.18.
Faj:
ember (csoport: szuperhumán)
Beállítottság:
heteró
Ki várja?
Peter Parker, Steve Rogers, Jenn Walters - és úgy mindenki más
Play by:
Mark Ruffalo

Kettõnk története
ismerd meg a karaktertJENN:
Szükségem lenne rád, annyira nagy szükségem, Bruce... Hol jársz most? Mi történt veled? Aggódom, bár nem kellene féltselek, tudom. Hulk megóv, ahogy engem is sajátom, de kapcsunk szorossága miatt képtelen vagyok nyugalommal viseltetni hiányod miatt. Eltűnésed második évén vagyunk túl, s azóta sokat változott a világ, testvér. Vajon tudod, vajon láttad mi történt velünk? Ismered-e a történetet a szétszakadt Bosszúállókról...?
Sokszor elgondolkodtam, Te vajon hogyan döntöttél volna. Hogyan élted volna meg az Egyezményt, miképp láttad volna a ránk váró jövőt.
Félek a választól.

Félek, mi történt volna, ha mi ketten egymás ellen, s nem egymás ujjait szorítva néztünk volna szembe sorsunkkal.
A véred vagyok, te pedig az én vérem. Gyermekkorod éles, sebző szilánkjait együtt tompítottuk, hiszen szenvedtél, én pedig ugyanúgy szenvedtem, mikor megosztottad velem mélyen gyökeredző fájdalmad. Sok időt töltöttünk együtt, időről-időre nálunk találtál menedékre, ó hány évig, Brucey... Törékeny szívvel, acélos lélekkel. Ez voltál te. S ez vagy most is.
Neked köszönhetem az életem. Megmentettél, noha a döntéssel még egy Hulk szabadult a világra, igen, azt hiszem, erre senki nem volt felkészülve. Nem is sejtetted volna előre, mennyire tetszik majd nekem az új életem, szembesülhettél vele, hogy elboldogulok. Figyelhetted, tanulmányozhattad She-Hulk lényem és együtt lehettünk úgy, mint hajdanán, ha pedig zúzásról volt szó, a két zöld egymás kedvére játszhatott. Jó csapat voltunk, Bruce...

Bárhová is sodort a sors, remélem gondolsz néha rám. Hiszek benne, hogy ez a világ túl kicsi ahhoz, hogy többé ne lássuk egymást, már csak az a kérdés, ha megtörténik, rákényszerülünk-e egy olyan összecsapásra, melyre egyikőnk sem volna képes igazán...

_____________________________________________________

STEVE:
Bevallom, eleinte kétségeim voltak. Nem az erődet vagy a szívedet illetően, inkább a jellemedet. Hogy elég erős-e ahhoz, amit el kell bírnia - a világ súlyát. Téged ugyanis inkább a szükség, mintsem a szándék hozott az Avengersbe.
Igyekeztem befogadóan állni hozzád, és idővel bizonyítottál is. Banner, bármennyire féltél is (márpedig rettegtél), mindig odaálltál mellénk, minden harcban. És nem Hulk miatt. Ó, nem. Te voltál bátor, Bruce Banner, te! Ékes példája vagy annak, hogy nem mindenki születik hősnek, valaki önmaga, hibái legyőzésével válik azzá - és ez a hatalmas erőfeszítés csak még nemesebbé teszi ezt az utat.
Mert, félreértés ne essék, még ha teljes valójában nem is leszek képes megérteni, nagyon is értékelem az óriási harcot, amit vívtál (és talán vívsz most is), hogy Hulkot megzabolázd és irányítani tudd annyira, hogy minket ne akarjon kilapítani. Felfoghatatlan erő az, amit neked kordában kell tartanod - ráadásul felfoghatatlan dühvel társul. Épp ezért igyekeztem minél kevesebb nyomást helyezni rád, sosem erőltetni semmit, tiszteletben tartani a zárkózottságodat. Csak remélni tudom, hogy ezzel enyhítettem valamelyest a megpróbáltatásaidat. Ekkora hatalom ugyanis óriási terhet ró arra, aki felelősséggel viseli. Nem csodálom, hogy visszahúzódó vagy.
Bármerre is jársz, cseppet se aggódj, helyetted is vigyázok Jennre.
Bármelyik oldalt is választod majd, tudd, hogy az irányodban táplált mély tiszteletemen ez mit sem fog változtatni.

_____________________________________________________

PETER:
Mi még nem találkoztunk.
Mármint, én tudok magáról. Nem csak Hulk miatt, persze ő menő Bosszúálló, de magáról is, Dr. Banner... akarom mondani... a munkásságáról. A tudományimádó nerd srácot mindig is lenyűgözte, amiket ön elért, sőt, ez lehet, hogy kínosan veszi ki magát, de ön nagyban inspiráló személy volt a tudományszeretetemben. Még, ha... érti... nem is közvetlenül.
Viszont amikor May és Ben rájöttek, hogy az ön tanulmányai után olvasgatok, olyan komorak lettek, amilyeneknek sosem láttam őket. Nem értettem miért. Ami azt illeti, most sem értem.
Mi az, amiről nem tudok?

Az apám, Richard Parker szintén tudós volt és az Ön kollégája, Dr. Banner... annak a projektnek a kutatója, amit a kormány azzal a céllal hozott létre, hogy rekonstruálják azt a szérumot, amivel létrehozták Amerika Kapitányt. Míg ő inkább állatokon végzett teszteléseket a szérummal, ön meg volt győződve róla, hogy a megfelelő mennyiségű gammasugárzás kiváltja az emberi testben azt a reakciót, amit a háborúban Steve Rogers szervezete esetében értek el. Csakhogy nem így lett... bár, ezt magának nyilván nem szükséges kimondanom.
Tehát, amiről nem tudok.... apa és anya ott voltak aznap. Önnel, az első átváltozásának alkalmával. Ők látták először Hulkot, és egyben Hulk volt az utolsó, akit életükben láttak.
Vajon van rá esély, hogy egy nap találkozzunk, Dr. Banner? Legalább szemtől szemben közölhetném, mennyire felnézek magára.
Vajon emlékszik még az apámra? Én még kicsi voltam, sajnos nem sok emlékem maradt a szüleimről. De talán jobb kérdés, hogy... vajon szóba hozná, ha a sors fintoraként útja során egy újabb Parkerrel találkozna?

Akárhogy is, remélem, jól van, bármerre járjon is most!
És remélem, egyszer tényleg hangot adhatok a rajongásomnak...


Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://heroesdarkside.jcink.net/index.php?

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
10 év+
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
vegyes
Multis vagy? :
igen


TémanyitásTárgy: Re: D S H   Csüt. Jan. 03, 2019 7:55 pmAnna Marie ...
Szabad


Becenév:

Születési hely, dátum:
22-30 évvel ezelőtt, tetszőleges döntés
Faj:
ember (csoport: mutáns)
Beállítottság:
heteró
Ki várja?
Első sorban Gambit - és úgy mindenki más
Play by:
NEM ANNA PAQUIN (tehát választható)

Kettõnk története
ismerd meg a karaktertREMY:
És még én vagyok a tolvaj, chère… Mégis melyikőnk lopta el a másik szívét abban a pillanatban, hogy az meglátta? Hát, nem Mágus!
Legalábbis, nem te kajtatsz énutánam, hanem én teutánad. Oui, tisztában vagyok vele, hogy a képességed némileg hátráltatja egy kapcsolat kialakítását (és fenntartását), de chère: nem érdekel.
Vonzasz. Attól a perctől kezdve, hogy megláttalak, éreztem rajtad, amit egész eddig csak magamban éreztem… Törött vagy te is, mint én. Egy törött darabkája valaminek - nem tudod, hogy minek. Ha összeállnánk, együtt talán kitennénk egy egészet. Megérne egy próbát, eh, chère? Vagy többet. Veled ellentétben, én nem félek az erődtől. Mágusnak aztán van bőven energiája, elszívhatsz amennyit csak akarsz…
Minél többet látok (hallok) belőled, annál jobban húzol magad felé – még ha közben a csinos kis szád azt is hajtogatja: „Nem.” Chère, Mágus előtt nincs mit szégyellned. Én értem a múltadat. El tudom képzelni, milyen lehetett neked, mert nekem is hasonló volt. Értem, miért tetted mindazt, amit tettél. Nem ítéllek el érte. Tudom, nehezedre eshet ezt elhinni, mivel Mágus egy szent, akinek az életében soha nem volt egy csalárd gondolata sem (legalábbis olyan, amit rá tudtak bizonyítani), de tényleg, a múltad nem tesz kevesebbé a szememben.
A viselkedésem alapján talán nem egyértelmű a szándékom számodra. Való igaz, Mágusnak sok flörtje volt élete során. De ez most nagyon is komoly. Miattad még egy ugyanolyan jó okom van az X-menben maradni – a másik meg ugye a világ jobbítása… Mit mondhatnék? Romantikus alkat vagyok. Mágus sok nőnek teszi a szépet, de a szívében csak egynek van hely. És chère, te már bebútoroztál oda…


Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://heroesdarkside.jcink.net/index.php?

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
10 év+
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Milyen típusú játékokban veszel részt inkább? :
adaptáció
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
vegyes
Multis vagy? :
igen


TémanyitásTárgy: Re: D S H   Csüt. Jan. 03, 2019 8:06 pmJean Grey
Szabad


Becenév:
Jean
Születési hely, dátum:
30-36 évvel ezelőtt, tetszőleges döntés
Faj:
ember (csoport: mutáns)
Beállítottság:
heteró
Ki várja?
Első sorban Gambit - és úgy mindenki más
Play by:
Famke Janssen

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert


Az oldal történetében Jean azért küzd, hogy a magukat nem regisztráló mutánsokat megpróbálja helyes útra terelni, folyamatos kapcsolatban áll többek között a Bosszúállók tagjaival is, így valóban nagyon várjuk a hölgyet.

REMY:
Bármit mondhatok, nem veszel komolyan. Ez egyfelől jó, hiszen legalább nem drámázol, éretten viselkedsz - ugye, senkinek sem hiányzik egy hisztis nőszemély. Másfelől viszont kevésbé, mert Mágus nem szereti, ha ignorálják. Többnyire ugyanis csupán egy lelkesedésmentes, lélek nélküli "Aha, jó vicc volt."-ot vagy effélét kapok, mellé pedig egy kissé megfáradt, de kedves "látom, és nagyon ügyes vagy"-de-valójában-nem-is arckifejezést - mint az anyák reakciója, mikor már halálosan fárasztja őket a folyamatosan pattogó, figyeleméhes gyerekük... Mon Dieu! Mágus nem egy pattogó, figyeleméhes gyerek! Igenis felnőtt vagyok már!
Habár, azért egy rosszalló fejcsóválást, egy szemforgatást, egy lemondó sóhajt, vagy esetleg ezek valamilyen kombinációját néha azért ki tudom váltani belőled, és ezzel már talán elégedett is lehetnék. Legalábbis rövidtávon. Ám, nagy szerencsémre, elég egy szót szólnom hozzád, és Scott is meg Logan is egyből pattan, ez pedig már hosszútávra is biztosítja a motivációmat.
Nyilvánvaló, hogy - a többséghez hasonlóan - te sem bízol bennem, ugyanakkor ezt sokkal higgadtabban éled meg, mint mondjuk Küklopsz. Míg ő még mindig magában puffog, addig te csak simán tudomásul vetted a Prof. döntését és továbbléptél. Te egy ilyen ember vagy. Pragmatikus, ha úgy tetszik. És ezt egyébként kifejezetten kedvelem benned.
Függetlenül az említett bizalmi kérdéstől, úgy érzem, semlegesen viszonyulsz hozzám. Nem kedvelsz, de nem is utálsz. Nincs kifejezetten bajod velem, de különösebben nem is foglalkozol a jelenlétemmel. Én hasonlóképpen. Jól megélünk egymás mellett, konfliktusmentesen.


Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://heroesdarkside.jcink.net/index.php?
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: D S H   

Vissza az elejére Go down
 

D S H

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind the Mask :: Our World :: Adaptáció-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ