Are you the only one lost in the millions?
Or are you my grain of sand that's blowing in the wind?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Chicago Guilty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
10 év~
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :

Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
Férfi
Multis vagy? :
Ofkórz

TémanyitásTárgy: Chicago Guilty   Kedd Szept. 04, 2018 10:56 pm

Chicago Guilty


Halk léptekkel suhan át a nyirkos, sötét utcákon, mint árny megbújva a hátad mögött. Kíváncsi szemekkel pásztázza városunk épületeit, lakosait. Még ő sem tudja, hogy mit keres itt. Talán azt sem, hogy mihez kezd. Hát beül egy hosszú kávéra a legközelebbi Starbucksba és elmélkedik, hogy mihez is kezdhetne. Lehetőség megannyi, mégis elcsépeltnek véli minden változatát. Elvégre ez a valóság. Benne élünk, most mégis miért akarnál egy másodikat? Hiszen a válasz igen egyszerű. Bár kézzel fogható sosem lesz, de talán újra élheted életed megannyi változatát. Nem beszélve arról, hogy itt sem halt ki a képzelet. Bűnbandák. Nyomozók. A vak világ hősei. Végül te... Te aki nem tudod, hogy ezután a kávé után, melyik új arcot ismerd meg. Mivé válj. Mit győzz le és mihez csatlakozz. De ne aggódj, Chicago nem megy sehova. Belefér még egy kávé, de hívj meg minket is!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Lelkes user
Szorgalom pontok :
0
Mióta szerepjátékozol? :
6-7 év
Mely oldalakon vagy fellelhetõ? :
Chicago Guilty
Nõi vagy férfi karaktereket viszel szívesebben? :
Férfi
Multis vagy? :
Jelenleg nem

Keresetteim :

TémanyitásTárgy: Re: Chicago Guilty   Szomb. Szept. 22, 2018 11:55 am


xxx

Karakter neve
Szabad


Születési hely, dátum:
Chicago, 1986.
Faj:
Ember
Beállítottság:
Mindegy
Foglalkozás:
Ingyenélő
Csoport:
Városlakó
Play by:
Katie Cassidy

Kettõnk története
ismerd meg a karaktert

Én a Chicago-i maffia pecsétgyűrűjét hordom magamon, te meg férfiakon és lottószelvényeken élősködsz. Mit mond ez el a szüleinkről? Hát, nagyjából annyit, amennyit megérdemelnek. Te vagy az egyetlen rokonom, akiről tudok, vagy tudomást veszek. Jó, a tudomást veszek kicsit túlzás. Amikor legutóbb Chicagoban láttalak, kaptál tőlem egy halom pénzt, hogy beutazd a világot, vagy bánom is én, csak tűnj el. Valamint megfenyegettelek, hogy ha maradsz, olyan drogügyet sózok rád, hogy egy életre rács mögé kerülsz.
Én így védtelek meg. Nem akartam, hogy az életmódom kihasson rád is. Elvégre te egész… normálisan élsz. Hozzám képest mindenképp. Tisztában vagy vele, hogy alvilági körökben mozgok és nem vetem meg a kokaint. Arról azonban nem tudsz, hogy mennyire mélyen vagyok benne, vagy mi is az a Serpent.
Akkor, úgy kilenc hónapja volt egy kis hiszti, amiért nem hagyom, hogy az életem része legyél. De a pénzt azért elfogadtad és már mentél is világot látni. Hiszen első sorban azért jöttél vissza a városba, mert kidobott a vőlegényed, akit addig pénztárcának használtál.
A Szervezet nem sokat tud a múltamról, vagy hogy van egy nővérem. És szeretném, ha ez így is maradna. Ellenben te, most hogy elfogyott a pénz és vége a földkörüli kalandjaidnak, konokul a fejedbe vetted, hogy szeretnél most már a kisöcséd közelében lenni. Mi az, Tibetben megvilágosodtál és fontos lett a család?
Sok ellenségem van, akik keveset tudnak rólam. Szeretném, ha ez egyelőre így is maradna és nem válna köztudottá, hogy van egy nővérem, ráadásul a városban. Higgyék csak azt, ami a viselkedésem alapján elsőre nyilvánvaló lenne: az exem vagy.

Behind the Mask
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Chicago Guilty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind the Mask :: Our World :: Real life-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ